Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carathack

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam taki błąd można to tak nazwać robię wszystko dobrze , rumble mi się laguje włączam adventure zombie odpalam i czarny ekran i moja postać po lewej stronie i nic . Speedhacka tez odpaliłem ale i to nic nie dało.

@EDIT działa ale po 1 minucie wywala disconnect można jakoś temu zapobiec ??

4566511400.png

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam disconnect bez przerwy -.-

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

mam disconnect bez przerwy -.-

Ja do czasu Disconnec'ta zdążam nabić 8-10k caratów. ;)

Nie jest źle.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ja to sobie taskera ustawiam i tylko czekam na disconnect.

Szkoda tylko, że kod na 600C mi nie działa i muszę zadowalać się tym na 200 ;/

@edit

ojojoj dostałem bana xD

jak loguje się na stronie głównej pisze: Your account has been permanently suspended..

a o to powód: Hacking or Using 3rd Party Programs

no to sobie już nie pogram na tym kącie ;/

@down

jest, ale nie działa :P

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

lol, jest kod na 600 C? jaki? :D

76561198014515809.png

Opublikowano

Lol chyba Bana dostałem bo pisze jak sie loguje na OgPLanet User Blocked :D

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

No tak...

Ale jeszcze gościu z nickiem : sponagebob12 chodził do all roomów i rozdawał astro aby nas reportowali że mamy hacki...

Do tego ktoś mu podał hasło i zakłada oraz wchodzi na roomy MPC... żal mi was koledzy bo dzięki wam tak jest -,-"

Opublikowano

Trzeba Tworzyć konta bez MPC bo banuja a tak po za tym to Polecam zrobić Zombie Bot'ka jakimś markerem nalepiej sie sprawdza przy exp hacku

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Wie ktoś może jak uruchomić luig's stat hacka razem z cheat engine? Tak żeby można było ustawić sobie jak pisał Strepsils czyli: Hp: 1, Jump: -1000000.

Opublikowano

@Knucklehead

Powiedz mi, poco Ci Luigi tutaj?

Hack działa bez zarzutu i nie potrzeba do tego StatHack'a.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Dzięki temu będe miał 600 caratów za jeden run, a tak mam tylko 2. Zrobie 5 i mam 3k, a z samym CE zrobie 5 i będe miał tylko 1k.

1. Start/Run Rumble Fighter

2. Let it Load.

3. When you see a Frog dancing, Open up Cheat Engine 6.0, NOT CE 5.6.1, 6.0!

Go download it if you don't have it here: Cheat Engine

4. Attach Cheat Engine to Rumble Fighter.

5. After that, Click Memory Viewer.

6. Copy this code:0049B992

7. Press Ctrl + G

8. Paste the Code.

9. You should get a Value like [esi+63], ecx

10. Change ecx to 200.

11. Use Luig's Stat hack.

12. Set your JUMP to -10000000 and your HP to 1.

13. Go to zombie.

14. Jump Once And you'll die.

13. Congratz. You made 600 Carats per Zombie.

Opublikowano

Dzięki temu będe miał 600 caratów za jeden run, a tak mam tylko 2. Zrobie 5 i mam 3k, a z samym CE zrobie 5 i będe miał tylko 1k.

CZYTAJ POSTY WYŻEJ!!!

Na 600 już nie działa...

Opublikowano

Spangebob12 jest z mpc :* . Tak przynajmiej pisał i z tąd znał hasło do roomu mpc. Wiedziałem że tak będzie i specjalnie zrobiłem bez mpc w nicku <3 Tak mnie z all room logali.. <3 <3

652601399840421198520.png

Opublikowano

Loneys teraz wiadomo aby nikomu bez MPC w nicku nie ufać...

Dzięki temu *****i MPC sobie nie pogra ... (jeśli ma w nicku MPC)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...