Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Clanu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam 14 lat Ratio 1.62 i szukam clanu Nick: Ir0nM3n___ . Mam sprawny mikrofon i program ts3 oraz VT 2.1.4

Oczekuje od klanu Komunikatora, ogarniętych ludzi, dużo cw (clan war) i win/lose 50%

Jeżeli twój clan spełnia moje oczekiwania proszę podać jego nazwę i stronę ( jeżeli posiada)

Jeżeli admin zamknie ten temat to pisać pw

Opublikowano

Człowieku...

Winy i losy to se sprawdź na stronie..

Nie mogliby zrobić takiego tematu..

Ten temat jest tylko i wyłącznie do takich spraw..

Opublikowano

Ratio to mogli dać ze do clanu 2,50 a w clanie są ludzie co maja 0,50 moim zdaniem powini to z edytować a taki temat jest do sparwdzenia czy ten clan ci pasuje ci nie i ja np. nie chce dojsc do clanu z winami 10% .

W crossfire jest temat jeden ze ludzi piszą ze szukają klanu i klan ze szuka ludzi ... to czemu tu nie możne być?

Opublikowano

A moim zdaniem powinieneś się zamknąć , tylko spamujesz...

Z tego co napisałeś większość Cię nie zrozumie i wgl nic nie wnosisz do działu..

To nie crossfire...

Opublikowano

Ratio to mogli dać ze do clanu 2,50 a w clanie są ludzie co maja 0,50 moim zdaniem powini to z edytować a taki temat jest do sparwdzenia czy ten clan ci pasuje ci nie i ja np. nie chce dojsc do clanu z winami 10% .

W crossfire jest temat jeden ze ludzi piszą ze szukają klanu i klan ze szuka ludzi ... to czemu tu nie możne być?

To czekasz w temacie na kilka propozycji. Dodatkowo,możesz przecież w grze spamic do wszystkich.

Wiesz, może Jack Raymund potrafiłby zrobic program, że wyszukuje ci wszystkie info o clanie, ale wątpie, by mu sie chciało.

Opublikowano

po 1 ranga to ty nie zaskakujesz (sfc 1)

po 2 masz juz clan. Chcesz odejsc?

po 3 ja wlasnie zaczalem ze swoim clanem jak chcesz mozesz dojsc.

po 4 to nie mamy jeszcze % bo nie gralismy xD^^

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...