Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin2 Pl - Serwery Nie Działają

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodziłem po sklepach w M1 CH2 i nagle złapał mnie lag, po czym zostałem wyrzucony. Teraz nie mogę wbić na żaden serwer bo mam ,,Błąd podczas łączenia się z serwerem". Gram na Metinie z 2011 r. - spatchowany i storrentowany. HS zablokowany sposobem by Virus181. Gram na modzie kamera przez obejście też tak macie?

Opublikowano

Mam ten sam problem . W metinie mam dmg na miecz lecz to chyba nie od tego ;)

Wystraszylem sie troszke bo dzis odblokowali moje konto ( ban za wulgaryzmy na 3 dni )

PS.

ja sie troszke boje o konto poniewaz przed banem ktos zmienil mi haslo do poczty do konta no ale... mam nadzieje ze nic nie strace :P jak cos maincraft mi zostanie xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam metina na którym dziala mi mod.

zeby sprawdzic to:

*zainstalowalem nowego metina

*wgralem moda

*uruchomilem przez HackSielhdByppas 6

I mam błąd..

*wkleiłem hsield od kamer moda i nadal mam błąd...

Nie mam pojęcia czemu na tamtym metinie mi działa mod..

Opublikowano

Na 100% jutro będzie wszystko działać coś jest nie tak z serwerami ale nie trzeba się martwić wszystko będzie ok

aha PS.

jutro na 100% możliwe że dziś też będzie działać sądziłem że tylko u mnie występuje ten błąd ,Myliłem się czyli nic się nikomu nie stało nie musimy się przejmować

boję się że może wyjść kolejna aktualizacja ale wątpię bo nie dawno była

więc pozostaje nam tylko czekać ;]

Liczę Na - z Waszej Strony Będę Do zgodnie Wdzięczny Jeżeli Ktoś Będzie Chciał Odwdzięczę Się tym samym ! ; ]

;)

98% Młodzieży słucha Hip-Hop, Techno. Jeżeli jesteś Tym 2% Co słuchają innej muzyki wstaw to do podpisu

PS.

Opublikowano

U mnie metek działa poprawnie. Metek ztorentowany w południe (przed aktualizacją) + kamer mod+ HS by fireman + hackshield bypass 0.7 = Metek działa (bynajmniej mi, choć na ch3 tylko siedzę i na jednym serwie)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Złamasy z nich. Wszystkich banują, bugów nie naprawiają, kasę z SMS shopa ciągną. I co? Usterka. Tak właśnie jesteśmy traktowanie my - gracze. I dziwią się, czemu używamy np. haxów.

Opublikowano

Więc dziwne, że na jednym metinie mi dziala mod a na innym już nie..

Daje screena, że mi działa. Na grymku na ch1 jest ok. 20 ludzi xD przy czym 5 sklepow xD

beztytuurax.png

Opublikowano

Śmiem twierdzić, że był włam i padły im serwery...

Dołączona grafika

5% userów nie lubi Dr.House,jezeli należysz do tych 95% daj + i wklej to do swojej sygnaturki

Opublikowano

No jest niby wszystko OK serwery NORM ale nie da się połączyć .

"Błąd łączenia się z serwerem"

Pasjonat
Opublikowano

Buehehehe coś się stało z metinem to prawda ale pomyślcie niech tak nie działa przez miesiąc, dzieci neo się załamią i popełnią samobójstwo ^_^ A tak na poważnie to nawet forum nie działa ale głupie dzieciaki może znikną jak troche metin nie będzie działał.

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Pasjonat
Opublikowano

Śmiem twierdzić, że był włam i padły im serwery...

I wreszcie niech ten "jebany" team Metin2 (mówię tutaj ogólnie o GF) się rozjebie i niech te wszystkie blokady na hacki, bugi im w dupe weszły i mózg rozsadziły!Nic te blokady im nie dały a nareszcie jakiś PORZĄDNY hacker mógł się im włamać i wszystko rozdupcyć.Owszem lubię grać w metka ale niech się pomęczą z miesiąc nad naprawą tego błędu.

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Pasjonat
Opublikowano

Doszły mnie słuchy że był włam do głównego serwera, naprawiają błędy i dlatego tak jest. po 24. bd. Ok

KURDE!! ziomek metin2 już działa

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Opublikowano

Kurde ziomki :D A mi nadal nie działa tzn. Już mogę wbić do wyboru postaci, ale gdy wybiorę postać klikam enter i okno Metin2 się wyłącza :/. Co jest grane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...