Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kopiowanie itemow

Oskarek77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w grach online można praktycznie wszystko.. to poprostu wyższa szkoła jazdy i takich rzeczy ludzie nie publikują z wielu powodów.. np. jakby to było publiczne to market w grze by siadł

2006-2010

Opublikowano

W sumie enery ma racje, ale istnieje jakis DupeHack / DupleHack czy jakos tak (wlasnie do kopiowania itemkow) :) Z tym ze dawno sie z nim nie spotkalem (co nie znaczy ze juz go nie ma) a jak bylem w jego posiadaniu to bylem zielony w tych sprawach i nie mialem pojecia do czego on sluzy (wiadomo na poczatku tylko lvl sie liczyl :) )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

odświeże nieco temat ... wczoraj spotkałem się z przypadkiem , że ktoś kupił ode mnie z shop'a wszystkie itemki , wartość wynosiła z 60kk ... gdy wróciłem ze szkoły zobaczyłem , ze wszystko się sprzedało ; chciałem wziąć tą kase z

"retrive " czy jakoś tak :P - wyskoczył mi jakis napis : dil is failed , cos takiego jakis bład ... kasy oczywiscie nie dostałem , a jestem wkur....y :( czy to jakis hack , czy koles dupował dil'e ? - slyszalem o takim czyms od kolegi ...

Pomóżcie!!!

Opublikowano

Mojemu kumplowi raz sie skopiowalo przez przypadek moj 1 kolega otworzyl sklep i dostal dc ale byl caigle w grze a 2 kolega kupil cos od niego i sie im skopiowalo

Opublikowano

Dupe jest możliwe ale musicie wymyślec sposób żeby dostać natychmiast DC, bo jak wyłączacie gre zawsze ładuje się pasek - to właśnie zapisywanie stanu gry, ALT+F4 nie działa bo wyłączacie tylko okno z grą a stan gry i tak sie zapisuje, musicie znaleść sposób aby uzyskać DC prosto od servera wtedy kombinacjami z trade, shopem czy używaniem portal scrolli może udać się skopiować jakiś przedmiot

2006-2010

Opublikowano
A zakonczenie gry z procesow jest takim jakby DC?Lub moze restart kompa?

to podlega pod ALT+F4

tu potrzeba takiego DC jakby server padł lub admin kick dał

2006-2010

Opublikowano

dzisiaj kolega wyjawił mi część informacji na temat dupowania... będziemy próbować , jemu już sie pare razy udało , jak coś zrobie to napisze :PP

Opublikowano

Właśnie podziel się z nami wiedzą :)

A poza tym control + alt + del w procesach jak wyłączysz to jak dc i się nie zapisuje :) albo włączyć cheata na vac i żeby dużo zlurowało

Opublikowano
Właśnie podziel się z nami wiedzą :)

A poza tym control + alt + del w procesach jak wyłączysz to jak dc i się nie zapisuje :) albo włączyć cheata na vac i żeby dużo zlurowało

nie zrozumiałeś, ty tylko wyłączasz proces z grą ale server zapisuje postać a tu potrzeba DC od servera żeby móc kombinować więc też małe szanse daje dla vaca bo on tylko crashuje gre

2006-2010

Opublikowano

a jakby sie zrobilo sklep i jakis kumpel by w niego wszedl a ty bys w cheat engine walnol speed hacka z cheat engine nie z ct to dostaje sie dc moze ten sposob zadziala sprobojcie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

widzieliście to - "2moons Trainer Ultra + Dupe hack" ??? Oryginal znajduje sie na stronie elitepvpers ...

oglądnijcie filmik , nie wiem czy to żart czy to faktycznie prawda ... :O

Opublikowano

ja mam pomysl na dc. odpalamy normalnie dekaron/2moons w cheat engine wybieramy dekaron.exe, w prawej stronie jest enable speedHack ustawiamy gdzies na 50 i po chwili dostajemy dc.

Opublikowano

odnosnie kopiowaniea itemków to nzalazlem na necie cos takiego - tutaj jest

h t t p://w w w.torrentreactor.net/find/dekaron-dupe-hack

tyle, że żeby coś z tamtąd sciagnoć trzeba mieć konta na odpowiednich stronkach, ja nie posiadam a zrobienie tam konta nie jest darmowe, takze gdyby ktos mial juz konto tam to moglby pobrac te pliki i zobaczyc czy rzeczywiscie działaja

Bywalec
Opublikowano

Ej a ten sposób na DC może by tak odłączyć neta ? :P wtedy stracimy kontakt z serwem i DC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...