Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo dziś grałem normalnie cały czas i w pewnym momencie zaczęło mnie wywalać , przeinstalowanie nic nie dało :/.. Nie mam już żadnych modów... Będą + czy tam -

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@@@

Próbowałem dziś pełno sposobów i nadal nic nie daje co jakiś czas kicka(około 5 minut) może wie ktoś? Sorry za duble wiem że się odświeża co 24h ale mi na tym zależy .. Ja wam pomagam a wy w moją strone nic..

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Może stery musisz pobrać ?

Opisz dokładniej co się dzieje. Masz czarny ekran albo jakiś błąd ?

Teraz dużo osób ma problemy w wersji 1.3_01 :/ (Ja nie mam :D)

Opisz dokładniej co się dzieje a spróbuje pomóc.

Reklama:

userbarwb.png

Opublikowano

@up

gram sobie normalnie , czasem gra zaczyna potwornie lagować potem chodzi przez 20 sek normalnie i zawiecha na maxa jakieś 3 sek i się wyłącza... Reinstal nic nie dał...

Ja też nie miałem kłopotów z mc aż do teraz :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

stery od karty na pewno najnowsze... Spróbuje przeinstalować jave

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Spróbuj zainstalować MC z innego upoladu. I nie zaznaczaj Force Update :P (Jak będzie normalnie chodzić to daj force update).

Jak będzie ci crashować tylko na wersji 1.3_01 to pewnie jakiś bug i musisz czekać do wersji 1.3_02

Pobierz najnowszą javę i JDK. (Zaraz dam linki)

JDK 64bit:

To jest ukryta treść, proszę

JDK 32bit:

Miałem podobny problem i naprawiłem:

Reklama:

userbarwb.png

Opublikowano

Nadal tak mam.! Żal.pl

Teraz zauważyłem że się robi error który widać nie całe 0.1 sek

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

zauważyłem że robi się tak gdy mam mało ramu...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

1,5 gb... Ale czemu teraz mam ten problem a nie wcześniej? System mi zużywa równe 500mb czyli na MC jest 1gb

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak jak wcześniej ci pisałem spróbuj zrobić ss albo nakręcić filmik i złapać ten błąd bo tak się nie dowiesz czego ci crashuje :F

@Edit

A instalowałeś coś na kompie ?

Bo może zainstalowałeś coś co blokuje mc :D

Reklama:

userbarwb.png