Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Koniec Cb! Open Beta Już W Kwietniu

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj pisząc moją recenzje BF Play4free z ciekawości postanowiłem zobaczyć kiedy jest OB i dowiedziałem się że owa będzie miała początek już 4 kwietnia , osoby zarejestrowane i grające w Bad Company 2 i Heroes dostaną key'a już 31 marca.! Więc czekajcie :]...

link do info:

To jest ukryta treść, proszę

Jak ktoś chce zobaczyć recenzje to proszę :

Play4free to kolejna odsłona z serii battlefield. Strzelanina wchodzi skład znanej serii gier wojennych. Już sam tytuł sugeruje nam darmową rozgrywkę, w grze będzie możliwy tylko tryb gry sieciowej. Play4free stałych graczy battlefilda nie powinien za bardzo zaskoczyć gdyż jest to połączenie dobrze znanego Battlefield 2 z poprawioną grafiką, uzbrojeniem i animacjami z Battlefield: Bad Company 2. "Projekt" jest nadal w fazie zamkniętej bety. Nad projektem pracuje studio DICE, zaś wydawcą jest Electronic Arts. W porównaniu do poprzedniego battlefilda twórcy zrezygnowali z kreskówkowych postaci i skupili się na dopracowaniu grafiki oraz usprawnienia silnika. W grze mamy do wyboru cztery klasy : Recon, Medic, Assault i Engineer, dobrze znane już z Bad Company 2. Nowością są punkty rozwoju w którym możemy ulepszać naszego bohatera, dzięki temu każdy może być unikalny. Mapy pochodzą z wyżej wymienionego Battlefilda 2. Jak na razie jest dostępny jeden tryb: "capture the flag" w którym musimy przenieść flagę wroga do wyznaczonego miejsca. Twórcy pomyśleli również o komunikacji, do dyspozycji mamy pojazdy takie jak : Opancerzone samochody, helikoptery, samoloty, czołgi. Opcjonalnie są mikropłatności dzięki czemu możemy wmieć lepsze wyposażenie. Już w kwietniu mają się zacząć otwarte testy tej gry. Każdy będzie mógł wziąć w nich udział.

Pozdrawiam. Mąka

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mi też... oba zużylem... Niema już problemu na CB... Klucz dostajesz jak tylko się zarejestrujesz... Ja tak miałem, moi koledzy... Niewiem

@EDIT

Open Beta już jest:

Zapraszam na moje INFO

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...