Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem... z odpalaniem silka le-git kiedy chce włączyć lunchera, wyskakuje mi zawsze, że jest inspa.. Pytanie może ktoś wie jak to rozwiązać..

Żeby ułatwić... reinstal robiłem z kilka razy, żeby zrobić update np muszę reinstalla robić. Używam PHbota jak coś... przez bota normalnie lata a tak samo nie chce..."WTF" ?

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

tak... bota mam loadera nie używam...tu chodzi o legit lunchera ;)

Opublikowano

wątpię, aby system operacyjny miał coś do rzeczy, ale po twoim pytaniu nie mogę dokładnie stwierdzić, co masz na myśli, więc może napiszesz do czego zmierzasz? ;)

Opublikowano

Chodzi mu o to gdy klika na normalną ikonkę silka na launchera. Zawsze pokazuje mu że jest inspa nawet jeśli jej nie ma :P. A silk działa mu tylko przez bota.

Też tak mam ale włączam przez Ibot ^^

Opublikowano

eee, danio... ja mówiłem do unagis'a... <_<

nie wiem, ja takiego problema nie mam, też uruchamiam przez ibot'a i wszystko działa...

Vallenrod spróbuj pobawić się zgodnościami albo ew. jak normalnie włączysz i wyskoczy ci "inspa" to weź popróbuj se ze kilkanaście razy pod rząd, może za którymś zaskoczy...

Opublikowano

Heh co ma winda do tego to nie wiem ale odp to XP. HE sp3-,-' ... tak wiem, może reinstalacja pomoże no ale nie dziś nie jutro. UP tak kolega miał ten problem z iBotem wyłączał iBota z procesów i lata tylko, że teraz nie używam iBota;/