Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Potion Buff Ress Tool 500

Sebvek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto Potion Buff Ress Tool 500

DOWNLOAD

Dużo osób potrzebuje auto ressera więc zrobie mini tuta aby zapobiec powtarzaniu sie

ciągłych pytań o program do dlvl'u.

post-22792-1237325525.jpg

1. Tutaj wybieram postać która ma wskrzeszać

2. Tu wybieramy na którym F mamy ressa (np. F1, F2 itp.)

3. Tu wpisujemy w którym okienku na wybranym wcześnie F mamy skill wskrzeszający.

4. Jeśli enable nie będzie zaznaczone nie będzie nam to dziłać.

5. Tu wybieramy postać która ma być wskrzeszana (może być ich nawet kilka ale żaby każda była ressowana musi być zaznaczone obok enable)

6. Czas po którym będzie akceptowane wskrzeszanie (polecam jak najkrótsze)

No i to już wszystko. Program już działa.

l@l, ten tutorial który podałeś dotyczy buffowania a mój ressowania :P

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano
A to nie to samo co TO ?

Program ten sam co w moim tutku ale on zrobil o resowaniu a ja o bufowaniu;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano
Tylko czemu reser biega jak szalony,da sie to jakos zmienic?

Mam ten sam błąd i nie wiem jak temu zaradzić :/

Ten program aby na pewno działa poprawie z L4 ?

Opublikowano

Napewno działa. Sam już robiłem dlvl 2 razy tym programikiem na L4.

Upewnij sie że masz tą samą wersje tego programu co jest na screenie.

Kiedyś była jeszcze inna wersja która troszke inaczej wyglądała.

Odznacz "beast res" jeśli to zaznaczyłeś.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

dlaczego jak włączam ten program to mi sie nie włącza nic ...

a przy zegarku jak sie pokazuje ikonka.. po najechaniu na nią znika..

Opublikowano

Jeśli wcześniej już miałeś ten program na kompie usuń jego plik ini i wypakuj wtedy tą wersje z tego tematu.

Jeśli wyskoczy ci podczas ładowania programu komunikat to będziesz miał 2 odpowiedzi do wyboru: "yes" i "no"

wybierz oczywiście yes i bedzie działać.

O ile sie nie myle ten program odpala sie dopiero na włączonym silku ale moge sie mylić.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Wszystko dziala jak sie poprawnie ustawi..;]

A fajna rozkmina leci jak mamy w pizdu tych scroli 5%/10% expa wiecej a na noc jak bocimy to nie bedziemy co 20 min wstawac..;] wystarczy scrole rzucic na jakiegos slota i wybrac zeby go klikal co 1203s i mamy co 20min nowego exp scrola uzytego;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

dzieki za odpowiedz ..

a co do tych plikow ini... umiem czytac newsy na stronie producenta wiec to nie ten problem

nawet gdyby nie jestem w stanie wykasowac starych plikow bo kilka dni temu robiłem format

jakieś inne propozycje ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wchodzisz w zakładke buff. Ustawiasz kratke na którymś z F. Wstawiasz tam scrole. Robisz czas 1205 i zaznaczasz obok enable.

Masz lepszy programik do odpalania scrolli w temacie wyżej.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Naduś refresh names albo wypakuj z paczki WSZYSTKO a nie sam plik exe i dopiero wtedy uruchom.

niewymiarowa sygnatura

• 2 tygodnie później...
Odkrywca
Opublikowano

ja mam pytanko. bo mam zamiar się farmic na ongach, i chciałbym taki programik żeby mógł ressnąc mi postać podczas taxi na bocie i poszedł bić dalej ongi, jest coś takiego czy raczej nie da rady ?? dzieki za odp z góry.

Opublikowano

Da rade tylko postać musi być w "zasiegu" ressa bo program będzie si kłócic z botem.

Ale postaw nooba na spocie gdzie bije taxer i wtedy noob bedzie padał a taxer bedzie go ressał

i będziesz trzymał stały lvl (u mnie to wyszło).

niewymiarowa sygnatura

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem przed 20minutami dzialal mi programik lecz byl reset servera i wyaczylem teraz chce wlaczyc i nie dziala mam viste uruchamiam co chwile i nic tylko pisze ze program nie odpowiada sciagalem z 10 razy ze strony producenta prosze o pomoc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja nie moge wlaczyc aplikacji , gdy probuje wlaczyc ja pojawia mi sie "Aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjowana ( i cos tam jeszcze pisze ) " Prosze o pomoc , jak by co gram na ksro ^^

Opublikowano

To powinno działać na każdej wersji silka. Wypokuj wszystko do jakiegoś folderu i włącz. Jak uruchamiałeś to z pliku .rar to mogło sie tak robić.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Mam problemik. Nie dziala ten program do dlvlu. Wczoraj dzial jeszcze normalnie ale dzis nie chce sie wlaczyc. Jak klikam ikonke to niby sie wlacza a po chwili wyskakuje jaki bląd, i mam opcje czy wysyłaj raport o blędach , czy nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...