Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]BłąD Podczas Gry W Cross Fire: Detected File-Changing .Hgwc.Exe

M@TI@S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas gry w CrossFire wyskakuje mi błąd: Detected file-changing .\HGWC.exe. Prosze o pomoc daje + za każdą pomocną informacje ;) opisze jeszcze w punktach jak to się dzieje:

1. Włączam CF przez skrót na pulpicie i naciskam start.

2. Następnie ładuje mi się X-trap i HGWC.

3. Wyświetla mi się ekran startowy a po chwili menu logowania.

4. Zalogowuje się i wybieram świat.

5. Wybieram Serwer i Mape.

6. Oddaje się rozgrywce od 2-5 min po czym wyskakuje mi błąd i gra się wyłącza.

Oto moja konfiguracja sprzętowa:

Windows XP Professional Dodatek Service Pack 2 Intel Celeron CPU 2.60GHz, 1,0GB RAM, Karta graficzna ATI Radeon 9250.

Dodam jeszcze że nie gram i nigdy nie grałem na hakach dopiero co rozpocząłem grę w CrossFire i niewiem co zrobić z tym błędem. Proszę o pomoc z góry dziękuję, za każdą przydatną informacje daje + :)

post-312020-0-08044700-1299101035_thumb.gif

Opublikowano

Hmmm...? O ile dobrze pamiętam takiego błędu na forum, jeszcze nie było, więc trzeba pokombinować. Uruchom grę jako admin, wylącz zapore i antywirusa i zmień priorytet na niski

Włącz grę, zaloguj się na serwer i na jakiś channel, po czym włącz menadżer urządzeń (Alt + Ctrl + Delete). Znajdz Crossfire.exe, naciśnij prawym przyciskiem myszy i znajdz takie coś jak zmień priorytet czy coś w tym stylu. Jak znajdziesz ustaw na niski.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Niestety nie pomogło nadal mi się to wyświetla a poza tym jeszcze to: hack tool has be detected. Masz może jakąś inną propozycje? :)

Opublikowano

Tak próbowałem i nawet od nowa instalke ściągałem (z oficjalnej strony)... Jakieś inne pomysły?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...