Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Testosterone (C19H28O2) v.7.17

Demon95

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano
Mam pytanie. Loadera trzeba zmienic na SilkErrSender.exe ?? czy jakis inny plik?

Coś ty wymyślił??

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Chodzi o nazwe pliku, nie wiem który zmienić. Chodzi o to co napisał Rosire "Uwaga! Aby uchronić się przed zbanowaniem konta, zmień nazwę pliku SilkErrSender.exe"

Admin Cienia
Opublikowano
Chodzi o nazwe pliku, nie wiem który zmienić. Chodzi o to co napisał Rosire "Uwaga! Aby uchronić się przed zbanowaniem konta, zmień nazwę pliku SilkErrSender.exe"

Zmień na taką " fsfagsgad.exe ", na przykład.

Opublikowano

a ja mam inny blad strasznie denerwujacy

gdy probuje sie wbic na silka , jest wszystko pieknie mam kod itp. wpisuje go i nie pokazuje mi sie o dziwno napis "Server is full....." tylko caly czas "Requesting user....." no i nei wbija mi na silka -.-

zdarza sie tak ze za ktoryms razem mi wejdzie ale..

Opublikowano

trzeba koniecznie zmienic nazwe tego SilkErrSender?? bo wczesniej nie zmienialem i bana nie dostalem jeszcze wiec niewime ?? wy zmieniacie??

Opublikowano

WITAM mam Problem.. Gdy wpisuje Kod Weryfikacyjny to jest spoko, ale poźniej zamiast wyświetlic sie napis " Serwer is Trafic" to pisze caly czas "Requesting user.." no i nawet gdy jest serwer 3345/ 3500 to nie idzie Wbic wiec nie wiem co trzeba zrobic.. Prosze o szybką pomoc oraz wyjaśnienie problemu ;(

Admin Cienia
Opublikowano

Nie piszcie że loader nie działa bo działa. Coś źle robicie jeśli wam nie działa.

Opublikowano

ściągnołem wersje 1.175 i mi dalej nie chodzi jak ktos moze to przosze dac link do sciagniecia clienta 1.175 (dobrego)

Admin Cienia
Opublikowano
ściągnołem wersje 1.175 i mi dalej nie chodzi jak ktos moze to przosze dac link do sciagniecia clienta 1.175 (dobrego)

Wchodzisz na www.recyfer.info > pobierasz loadera, wrzucasz do folderu z grą i tyle.

• Dodaj nową pozycję...