Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tabaka

Kycek

Wciągasz tabake?  

130 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wci?gasz tabake?

• Tak
      58
    • Nie
      72

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tabaka lipa bo na katar... i nic wiecej.. Lepiej kupić Papierosy Marlboro Menthol albo Westy Ice cholernie dobrze smakują w lato :) Jeszcze ewentulnie Elemy niebieskie lub czerwone i Marlboro Light

Opublikowano

Ja nie wciągam tabaki, nie pale żadnych papierosów, nie biorę żadnych narkotyków, nie piję alkoholu. Przyrzekłem sobie, że do 18 nie będę robił tych rzeczy. I co na razie idzie mi świetnie

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Wciągałem kiedyś z kumplem na lekcji tabake. Ja tam tyko katar i ryj czerwny, a koledze tak farba z poszła, ze naprawde... Przypał był , że naprawdę ... xDD

Opublikowano

Ja nie wciągam tabaki, nie pale żadnych papierosów, nie biorę żadnych narkotyków, nie piję alkoholu. Przyrzekłem sobie, że do 18 nie będę robił tych rzeczy. I co na razie idzie mi świetnie

Jeszcze tylko 10 lat :*

Nie palić można, ale żeby nic pić do 18? ; o W zakonie się zamknij od razu.

@top

Tabake wciągam, okazjonalnie.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tabaka? Smaczna rzecz. Fajki - nie. Alkohol - ewentualnie ;) Pod monitorem aktualnie mam RedBulla.

Były:

Ozona President'y, Gawith'y: Apricot, Cola, Prise, Lowenprise.

Opublikowano

Nie wciągam tego czegoś .

Po prostu brzydzę się tego .

Słyszałem że można się uzależnić .

więc nawet nie ryzykuję

9368_gold.png

Opublikowano

Ja zawsze jak mam zatkany nos to wciągam to nie jest narkotyk swojego czasu kupywałem to na festynie u nas

Opublikowano

Daleko poszedłeś.

W takim razie nie palisz papierosów, nie pijesz alkoholu - tak? Bo to też narkotyki i idąc Twoim tokiem rozumowania picie alkoholu/palenie papierosów jest narkomaństwem, więc jeżeli pijesz alkohol to jesteś narkomanem.

Ohh, jego decyzja. A ja jego zdanie podzielam. Nie wiem jaka jest przyjemność w narżnięciu się do nieprzytomności, najaraniu do nieprzytomności czy wszelkich innych używek z dopierdalaczami włącznie. Chcesz to bierz/pal/wciągaj ale to twoja decyzja i ty nie poniesiesz swoje konsekwencje.

I co żeś tak nagle uczepił się picia alkoholu i palenia? Palenie dla mnie to też gówno. Picie alkoholu - spoko ale w rozsądnych ilościach.

Co do tabaki - dla mnie to forma "dowartościowania się"(?) przez niektóre małolaty. Znałem takich co się "jarali" tym iż wciągają tabake i jakie to kozaki nie są >_<

tabaka jako "lek" jest bardzo dobra, 2x próbowałem i przynajmniej mnie katar nie męczy.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

A czemu mam nie wciągać?

Da się inaczej?

@top

Sama tabaka jest nic nie warta ;).

Zależy ile posiada w sobie THC.

Nie wciągam tego czegoś .

Po prostu brzydzę się tego .

Słyszałem że można się uzależnić .

więc nawet nie ryzykuję

Trudno się uzależnić, papieorsy uzależniają, tabaka nie.

To tylko inne spojrzenie na świat, po prostu "wyjebane"?

Chociaż jak jesteś dobry to się możesz uzależnić.

Ja nie wciągam ale ludki z mojej szkoły wchodzą do męskiego kibla i wciągają. Ja znam jeden skutek uboczny krwawienie z nosa oni tą krew wycierają o ściany xD.

To jest normalne od przedawkowania.

Tabake się pali może raz na miesiąc?

Jak palisz 2-3 razy dziennie co 2-3dni to się nie dziw.

Opublikowano

Ja nie wciągam ale ludki z mojej szkoły wchodzą do męskiego kibla i wciągają. Ja znam jeden skutek uboczny krwawienie z nosa oni tą krew wycierają o ściany xD.

To miejsce czeka na twoją sygnaturę ;d

Opublikowano

A czemu mam nie wciągać?

Da się inaczej?

@top

Sama tabaka jest nic nie warta ;).

Zależy ile posiada w sobie THC.

THC w tabace , no pozdrawiam.

Co do samej tabaki to byla taka tradycja / kultura ktora teraz jest praktykowana przez 14 letnich cpunow :P

wakow9.png
Opublikowano

Twoj kumpel to zjeb bo THC nie mozna dodac do tabaki bo to substancja wydzielajaca sie z marihuany jak ja palisz np.

Jedynym wyjsciem jest wciaganie tabaki z haszyszem albo trawa lecz to i tak nic nie da i nikt tego nie zrobi. Mozna zjesc haszysz i to tyle .

Koles sie jara i mysli ze jest fajny :P

wakow9.png
Opublikowano

A tak na serio...

Tabaka to nic innego niż kichanie, pieczenie, swędzenie, ból głowy, może posłużyć leczniczo, nic wiecej.

To że jakiś małolat ją bierze, nie powinno robić na nikim większego wrażenia.

Mały cytat z wikipedii:

Amerykańscy Indianie używali tytoniu na długo przed Europejczykami. Jednakże oni zażywali go przez nos, podczas gdy Europejczycy zwykli palić tytoń.

Nawet fazy większej nie daje, więc po kija to w ogóle brać?

Koles sie jara i mysli ze jest fajny :P

aha

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...