Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Minecraft Oblivion Serwer

.Raven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

98727230693033883626.png

Odwiedzaj naszego tweittera i bądź na bieżąco ze zmianami:

Odwiedź naszą stronę internetową!

[strona ma dopiero aktualizowaną treść, a więc nie dziwcie się na pewne braki]

Dołącz do gry juz teraz!

IP serwera:

178.252.20.42

Zapisz się na WhiteListę by zagrać:

Status Serwera:

82102515219161852933.png

1400-pl-minecraft-oblivion.png

Dodatkowe informacje:

Na razie serwer działa na v. 1.2_01 (na 1.3 na razie nie przechodzimy, gdyż są problemy z pluginami)

Serwer to połącznie gry fun z rp (są achievmenty, są i sklepy, są też statystki, ale gramy dla zabawy)

Na serwerze jest PVP, ale każdy 'publiczny' obszar na prośbę graczy zostaje objęty obszarem Non-PvP (np: miasta, wioski)

Pierwszy cuboid (10x10x10) jest za darmo! Dalsze cuboidy kupujemy za złoto, które jest walutą w grze!

Większość komend, pomoc i rejestracja jest spolszczona!

Na serwerze są włączone zwierzęta - potworów nie ma!

Slotów na serwerze jest 30. Nadmierna liczba graczy psuje rozgrywkę.

---------------------

Zbieramy pieniądze na serwer dedykowany, który będzie stał 24/7. Jeżeli znajdą się pieniądze to powstanie również forum i strona reprezentacyjna. W przyszłości może i statystyki na stronie oraz inne dodatki. Poniżej buczer zamieści dane mojego konta, na które proszę przesyłać po symboliczne 10zł (za każde 10zł jest miesiąc konta VIP, dające niestety na razie niewiele dodatków). Warto zobaczyć jak wygląda serwer, wejdźcie na niego i pograjcie. Jak wam się spodoba składajcie dotacje na serwer.

UWAGA!

Serwer jest opłacony do końca marca! Dołącz już teraz i wspomóż nasz serwer, by utrzymał się jeszcze dłużej. Gwarantujemy stałą aktualizację serwera gry!

Za wspomaganie serwera jest konto VIP, które daje nam komendy takie jak: warp, sethome, home, compass, locate + ranga VIP na forum (forum w budowie). Dane do wplaty pod >TYM< linkiem!

Zagraj już dziś i przekonaj się, że warto!

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Urozmaicenia za pieniądze? Zły pomysł, w dodatku chętnych na przelew pewnie zbyt wielu nie będzie.

Co nie zmienia faktu, że serwer pewnie na dzień dzisiejszy warty uwagi.

Marek - proszę o dodanie.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Wysłalem maila, lecz nie zostalem dodany.

Tu bedzie szybciej, prosze o dodanie: Spike

Opublikowano

Kolejna lista osób dodana (tych z e-maila).

Przypomnę tylko, że serwer stoi na v. 1.2

Opublikowano

Napisałeś ze nas dodałeś, zobacz może mój nick. "NajS" bo pisze że nie jestem na white list :<

Nick na privach : JackD lub NajS

Opublikowano

Napisałeś ze nas dodałeś, zobacz może mój nick. "NajS" bo pisze że nie jestem na white list :<

Jesteś na whiteliście cały czas. Może jakiś bug się wkradł (czasami nie czyta dodanych nicków i trzeba dodać jeszcze raz). Usunąłem Ciebie z WHL i dodałem raz jeszcze. Powinno działać.

Opublikowano

Siema proszę dodaj

Korand

bo szukam serva na 1.3.01 a widze to jedyny ogarnięty z Whitelist i bez chamachi z góry dzięki:D

Opublikowano

Dodani wszyscy za wyjątkiem fackyou921 (wulgarny nickname nie zostanie dodany na serwer).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...