Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Człowieku ja też o tym słyszałem bo on już bardzo dawno jest nawet mógł bym go zamieścić na to forum ale niestety nie znam niemieckiego a google translate dobrze nie przetłumaczy

Jak możesz to mimo wszystko zamieść go na forum , trudno ze po niemiecku , ale może coś się wykombinuje przy pomocy google w końcu

Opublikowano

dziex moze sie uda ale plusik idzie do ciebie

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano (edytowane)

Kórwa wasza jebana mać !!Gnoje jebane.Tou się nie prosi o hacki !!ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKA ĆZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆTEMAT

warn

Edytowane przez x070x
Opublikowano

Kórwa wasza jebana mać !!Gnoje jebane.Tou się nie prosi o hacki !!ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKA ĆZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆ ZAMYKAĆTEMAT

Ty chyba nie ogarniasz... o.O

Gdzie tu ktos prosi o HACKA ??

A co do tematu... dziala to wogole jeszcze ? bo z poczatku po wgraniu patcha sprawdzalem i dzialalo ale teraz juz wole sie w to nie bawic bo za wysoki lvl mam :P

Chcesz zarobić na KK bądź po prostu nieco dorobić poprzez internet ?

Pisz pw a przekaże Ci całą moją wiedze na temat pewnego serwisu z którego wyciągam ~ 200zł miesięcznie :D

Opublikowano

warn

Nie rób z siebie takiego cwaniaka zobaczysz jakiś temat np dajmy na to CLON BUG w którym się ktoś pyta czy działa albo jak tego używać

Uznasz że to hack i napiszesz coś w stylu "KUR.. MAĆ ZAMYKAĆ TEMAT

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nom , z deczka też tego nie ogarniam. Jeśli można to poproszę o jakies dokladniejsze wytlumaczenie , lub tutek na filmie :D

johncena2kopia.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...