Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Od dawna zastanawiałem się nad stworzeniem profesjonalnego serwera do Minecraft'a. Więc przeglądając sobie ceny serwerów Vps stwierdziłem, że ceny są nie wielkie. Więc przejdźmy do sedna szukam klku osób 4 max 6, które pomogły by mi zrealizować ten projekt. Chodzi mi o to aby każda z tych osób złożyła się po 10 zł ( oczywiście ja też) na takowy serwer. Jeżeli dana osoba złoży się na taki serwer gwarantuje, że dostanie ona administratora, na serwerze i forum.Więc jeżeli są jacyś zainteresowani piszcie albo na PW albo pod tematem. Posty typu "złodziej ktoś wyśle sms a ty oszukasz" będą zgłaszane jako warn, ponieważ nie mam na celu nikogo okradać a stworzyć profesjonalny serwer ze zgraną ekipą i miłą atmosferą !

KUPIE STAL DLA NINJY NA CANDY LONGJU +9 PISAĆ !!!! PW

Opublikowano

Wystaw aukcje na allegor ze oferujesz admina na serwerze mc za 10zł i bedziesz miał 100% pewnosci

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

Bez przesady nie każdy ma konto na allegro, że może sobie od tak coś kupić. A ja nie widze takiej potrzeby aby wystawiać aukcje na allegro.

KUPIE STAL DLA NINJY NA CANDY LONGJU +9 PISAĆ !!!! PW