Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biobot115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bioBot115 wiem że dla niektórych to nie jest nowość ale zamieszczam to dla Pijawek i nie tylko tak jak w opisie link http://chomikuj.pl/ziom5000xxl

i inny hosting ale wolał bym żeby był ściągany z chomikuj wiecie dla punktów to ten drugi hosting http://do-utils.net/download.php?view.9 jak się przydało to + bo jak narazie mam 8 minusów xD.

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano
ale wolał bym żeby był ściągany z chomikuj wiecie dla punktów
Chyba tylko dla tego zamieszczone...

58565408739494753686.png

Kliknij raz dziennie, to nic nie kosztuje > Pajacyk MINUS PLEASE

Opublikowano

Mi działa na win 7 32bit, przetestuję na pl3 i zobaczę jak szybko go wyłapią.. :)

==edit==

Nie zbiera nowych paczek, a szkoda...

ref

Opublikowano

Lol, jakich paczek?

Jak tych z okazji karnawalu to sproboj wlaczyc zbieranie cargo, bo np. dyn tez nie zbieral, bo widzial je jako cargo... Ew. moze przez to ze sa nowe calkiem to nie sa dodane ;)

Opublikowano

po 10h bocenia non-stop na pl3 i zbieraniu tylko paczek cleanerem, nie wyświetlił się jeszcze żaden kod do wpisania.. tzn że ten ich skrypt-skaner coś słabo działa, myślałem że chwila moment i bot-a wywali i będzie warn..

ref

Opublikowano

po 10h bocenia non-stop na pl3 i zbieraniu tylko paczek cleanerem, nie wyświetlił się jeszcze żaden kod do wpisania.. tzn że ten ich skrypt-skaner coś słabo działa, myślałem że chwila moment i bot-a wywali i będzie warn..

Chodzi o biobota , tak ?

Wiesz... to może za 7 dni dostaniesz banana.

Logiczne że od razu nie zadziała.

Ale ja bym nie ryzykował.

Chociaz napisz jutro i pojutrze

czy na Twoje konto została nałożona

BLOKADA

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...