Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Ma Dachu?(Bug)

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo... Dzis sobie poszedłem do kopalni bo zabrakło mi czerwonego proszku do budowy drzwi na płyte lecz gdy wracam zadowolony że go wydobyłem widzę :

minecraft5.jpg

minecraft4.jpg

minecraftt.jpg

nie mam dachu ani drewna w chacie... Nic nie dało wyłączenie procesu i tak nie ma dachu :/...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@Up

czemu twierdzisz że fan? Widziałem pare filmików ale poza tym nic ;P

Już połowe odbudowałem a zrobiłem temat aby się dowiedzieć co było przyczyną tego bugu

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Wynika to z crashu minecrafta :P Ja mam często, że znikają mi np tunele np po diamentach ale jest + bo moge iść tam jeszcze raz i mieć 2x ten diament bo się kopiują itemki :P

A co do tego fana to taki sam kominek xD I układ chaty xD

KUPIE STAL DLA NINJY NA CANDY LONGJU +9 PISAĆ !!!! PW

Opublikowano

AA ukradli ci dom !

To bug minecrafta mi się zbugowało że zniknoł cały kamień na mapie i jak sie kopało w dół to można było się zabic bo tam dziura była.

max 5 linijek tekstu.

Opublikowano

hehe... kominek zawsze miałem taki sam :P... a chate sam wymyśliłem czasem zrobie z drewna a czasem z cegły :P. Więc nawet nie myślałem o podobnej chacie :P... A co do tegoo że znika to wybudowanie tego to była pierwsza rzecz jaką zrobiłem w poniedziałek :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

aha , dobrze wiedzieć na przyszłość :P... Ale teraz buduje się od nowa :P... Cała chata będzie z drewna xD... Najwyżej zniknie :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A jak wbiłeś widziałeś klocki ? :D

wiesz może creeperek Ci się zrespił na dachy i jeb xD

89850546305879240269.png

Jak już masz coś mi dawać, przemyśl to 10 razy, potem 5 razy i ostatecznie.

Bądź noobek

:) daj delete.pngsexf.gifsexf.gifsexf.gifsexf.gifsexf.gif

,, BY Mariobase kropa pe el xD!

Opublikowano

nie :P... Ale ja byłem w dzień ;D.. A po drugie miałem ok. 200 pochodni na dachu więc raczej wy się nie zrespił nie?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

podobno z jakimś update'sem respią się nawet jak jest widno btw słońce im nie przeszkadza.

Mi raz w kopalni pełnej pochodni zrespil się Slime no ale skoro w dzień to nie mógł się zrepsić

jakiś śmieszny bug gry, raczej cieszę się, że tego nie doświadczyłem :D

89850546305879240269.png

Jak już masz coś mi dawać, przemyśl to 10 razy, potem 5 razy i ostatecznie.

Bądź noobek

:) daj delete.pngsexf.gifsexf.gifsexf.gifsexf.gifsexf.gif

,, BY Mariobase kropa pe el xD!

Opublikowano

@up

no właśnie gram teraz peceful , bo jak się budziłem to zombiaki i kościotrupy się jarały a creeper latał po mapie jak gdyby nigdy nic :P...

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...