Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak od jakiegos czasu po kilkunastu/kilkudziesięciu minutach podaczas grania w Cabala pojawia się sytuacja ze komputer zaczyna głośniej chodzić...i po chwili cabal sie wyłącza. Dzis postanowiłem zrobić formata ściagnałem od nowa patche i po wbiciu okazało ze problem nadal sie pojawia tylko jeszcze szybciej niż wcześniej;// Nie mam pomysłu co mogę zrobić...może mieliście podobna sytuacje?Lub wiecie jak to naprawić??

Mój sprzęt powinien dawac rade jeszcze karta gra. GeForce 9500gt+ 1gb Ram 1gb dysj 180gb proc 2 rdzeniowy 4200+ przy prockach jezeli napisalem glupote to sie poprawie bo nie chce mi sie juz przepisywac czekam na pomoc!!

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę

Od nowa ściągnij Klienta. + Jakiego masz wina?? I zmień grafikę w grze na najmniejszą. Jak nie zadziała to wejdź tak : Mój komputer ---> Folder z Cabalem ---> Kliknij ppm na CabalMaina ---> I daj właściwości ---> Potem w zakładce zgodność, uruchom ten program w trybie online, i tam wybierz Win nt 4.0 serwice pack 5. Jak nie podziała, to musisz napisać do supportu, tickeya.

Kappa.

Opublikowano

mam Windowsa XP Sp 2. to nie wina grafiki w grze bo wczesniej nic takiego sie nie dzialo a gralem na tych samych ustawieniach. Ale ok pozniej zrobie jak wróce z pracy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...