Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ijji gunz problem.

JamaL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Mam problem, kliknełem na ikone na pulpicie, wchodzi się na stronke loguje się naciskam play life i nic się nie dzieje co robić?

Opublikowano

Napewno nic sie nie dzieje ??-.- troche dziwny problem ... Moze masz laggi albo inna przegladarką sproboj ... i czy napewno nic ci nie sciaga i czy nie pojawia ci sie okienko ...

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

Przez jaką przeglądarkę otwierasz?.

Ja bym radził Mozillą.

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano

Nic się nie dzieje :/ Odpalam mozillą, próbowałem też IE... Nic lagów raczej nie mam ponieważ wszystko elegancko śmiga, nic się nie ściąga...

Opublikowano

A może sprubuj przeglądarka Opera ? ;0

Jak ja gram na Ijji jak robie start Włancza mi sie Strona wtedy loguje się i play i działa

Może zainstaluj jeszcze raz przegladarki?. Niewiem jak ci doradzic:p

30364378.png

Opublikowano

Omg "idiotom"?Dziecko po idź sobie kupić słownik ort. Nie dociera? Sciągnełem grę i klikam "play live i nic się nie dzieje... Więc naucz się czytać ze zrozumieniem ...

Opublikowano

te cioty co odpowiadaja za patche gunza spierdolily cala gre, niedlugo to juz nikt tam nie bedzi mogl wbic ;\

Opublikowano

Po 1 Stop kłutnia -.- niechce wam dać po 20% bo dla BlaYseRa była by to tragedia :P

po 2 Blayser masz racje coraz wiecej problemow ludzie maja z odpaleniem gunza ... ale spokojnie moze niedlugo doczekamy sie Gunz The Second Duel ;)

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano
7. Pytania dotyczące gry piszemy TYLKO w przyklejonym temacie "Pytania, problemy, prośby."

To odnośnie tematu. Nie wiem gdzie znalazłeś ten przycisk play life. Spróbuj kliknąć play live.

Blayser:

Czepiasz się go, że spamuje, a sam napisałeś 4 bezsensowne posty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...