Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Oddzielne Forum Od Crossfire Eternia.

barabaszek5

Głosować :)  

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby powsta?o oddzielne forum dla CF eternia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale nikt was nie posłucha bo nawet nie ma działu Air Rivals(czy też Gunrox ale to już zrozumiałe bo tylko ktoś jak ja chciałby hackować w grze taktyczno strategicznej) w mpc więc dla takiego dziadostwa jak Eternia nikt nie będzie robić...

r8a4g8.jpg

Opublikowano

nie, nie rąbnęli Ci pewnie jak próbujesz wejść do gry to Ci pisze że już jesteś zalogowany każdemu tak piszę także nie ma się co bać po prostu trzeba poczekać jak aż włączą

Opublikowano

nie, nie rąbnęli Ci pewnie jak próbujesz wejść do gry to Ci pisze że już jesteś zalogowany każdemu tak piszę także nie ma się co bać po prostu trzeba poczekać jak aż włączą

Gościu mi sprzedał na allegro i tak gościu grał i jak weszłem to się pytał(ten co kupił) co ja robię następnego dnia hasło zmienione nawet na z8 zalogować się nie mogłem miałem m4-c AVM D Krissa itd.

Kanał youtube: http://www.youtube.com/user/Sevninn?feature=mhee

Komentarze z Call of Duty i nie tylko.

Opublikowano

A ja zapraszam was do sugestii. Znajduję się tam mój temat właśnie o zrobieniu takowego subforum. Czym więcej głosów, tym szybciej powstanie dział.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...