Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupuje Ktoś.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko, ile ludzi z MPC będzie kupowało Crysis2.?

Ma wyjść 18 marca i około 100-150zł będzie kosztowało.

Ja osobiście kupuję w dniu premiery.

Ktoś będzie kupował.? Niech napisze na pw będzie z kim grać;d

w83od2.jpg

Opublikowano

Wiem wiem grałem już na PC i na x'ie i powiem, że mi się to w ch*j spodobało i dlatego kupię.

Pierwszego Crysis'a mam i też mi się bardzo podoba ale pod jednym względem, skakanie na strength'u.

w83od2.jpg

Legenda
Opublikowano

Ja osobiście zastanawiam się nad kupnem, grałem w oficjalne demo co prawda spodobało mi się ale rewelacji nie było.

Jeżeli będą jakieś promocje to się skuszę.

Opublikowano

To ktoś jeszcze kupuje gry? ;o

W multi na piracie nie zagrasz...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

To ktoś jeszcze kupuje gry? ;o

f.ex ja ...

nie kupię Crysisa. wole poczekać na Battlefield 3 ;)

Opublikowano

Zapłace na torrentach 10zł za konto i sciągne :D

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

w rapidshopie, ale i tak pewnie w to grać nie będę

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

złodzieje.. -.- a potem się dziwicie, że coraz gorsze gry wychodzą : > Skoro ( przypuszczalnie ) 60% ściąga z netu.. o ile nie więcej

@topic. nie kupię, wolę bulletstorm ;)

EMPTY :C

Opublikowano

Ja na x'a kupie ale po premierze .

Po black opsa bylem o 12 w nocy pod sklepem czekalem w lini od 8 wieczorem i nie bylo warto ;p

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Juz sciagnalem : <

@Osama

ogarnij sie, skoro sciagam ; to kopię, nie?

jakbym mial krasc to bym wpierdolil sie do 1 lepszego media marktu i zajebał z póły, nie?

logo_black3.png

Opublikowano

Zobaczymy co z tego będzie.

Pewnie kupię, jeżeli nie będę miał w co grać.

No cóż, teraz co raz więcej gier wychodzi.

Opublikowano

Juz sciagnalem : <

@Osama

ogarnij sie, skoro sciagam ; to kopię, nie?

jakbym mial krasc to bym wpierdolil sie do 1 lepszego media marktu i zajebał z póły, nie?

Piractwo to kradzież tępaku, kupujesz też kopię.

Mam demo crysis'a i wygląda wspaniale, ale póki co zbliżają się wakacje i wole jednak te pieniądze inaczej spożytkować, bo dla mnie tylko multi wygląda zachęcająco.

@Xinquo my Polacy tak ostro nie piracimy, był ostatnio ranking, TOP 5 pirackich krajów i nas tam nie było, a gry wychodzą jakie wychodzą, bo ciemnota kupuje takie gówno jak cod czy chociażby ostatnio co półroczny nfs.

@Dałn

Ja nie jestem częścią globalnej ciemnoty, która jara się 5 godzinną rozgrywką i frajerskim, non-skillowym mp. Fabuła? Zagraj w Assassin's Creed lub Wiedźmina. Gra na takim samym silniku graficznym od czasów cod4, nic się nie zmienia, cod zepsuł się na "dwójce". TAK, cod to największe gówno jakie wychodzi, takiego drugiego crapa wydawanego co roku, który istnieje tylko po to, aby activision siepało kasę na naiwnych nie ma.

Opublikowano

Ja kupiłem Bulletstorma i się troche zawiodłem, oczywiście szanuję pracę, grafika spoko animacja spoko, ale nie wciągnęła mnie gra, a to jest najważniejsze.

Więc Crysisa nie kupie, bo chcę kupić Dragon Age II jeszcze z sentymentu do jedynki :P ale jeśli lubisz FPSy to polecam ci, wątpie by Crytek cokolwiek zawalił, gra będzie na dobrym poziomie.

@up CoD to gówno? uzasadnij, owszem World at War był największym gównem, ale np. taki Black Ops? ta fabuła.. ale ty pewnie wolisz puste strzelaniny...

Opublikowano

Piractwo to kradzież tępaku, kupujesz też kopię.

Mam demo crysis'a i wygląda wspaniale, ale póki co zbliżają się wakacje i wole jednak te pieniądze inaczej spożytkować, bo dla mnie tylko multi wygląda zachęcająco.

@Xinquo my Polacy tak ostro nie piracimy, był ostatnio ranking, TOP 5 pirackich krajów i nas tam nie było, a gry wychodzą jakie wychodzą, bo ciemnota kupuje takie gówno jak cod czy chociażby ostatnio co półroczny nfs.

@Dałn

Ja nie jestem częścią globalnej ciemnoty, która jara się 5 godzinną rozgrywką i frajerskim, non-skillowym mp. Fabuła? Zagraj w Assassin's Creed lub Wiedźmina. Gra na takim samym silniku graficznym od czasów cod4, nic się nie zmienia, cod zepsuł się na "dwójce". TAK, cod to największe gówno jakie wychodzi, takiego drugiego crapa wydawanego co roku, który istnieje tylko po to, aby activision siepało kasę na naiwnych nie ma.

Imho bzdura.

Nie raz widziałem takowych tępaków -którzy chodzili do Empiku by sobie na xboxie przetestować jakąś grę.

Możesz ściągnąć demo i stwierdzisz, czy Ci się podoba czy nie.

A jak Ci się spodoba, to kupisz lub nie.

Opublikowano

Piraci - wypierdalać.

Skoro was nie stać na gry to komputer wyjebcie - proste.

@Top

Crysis 2 - Nie kupuję ,kupi kolega :D ,a ja pożyczę.

Zbieram aktualnie kasę na BF3 :]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Piraci - wypierdalać.

Skoro was nie stać na gry to komputer wyjebcie - proste.

@Top

Crysis 2 - Nie kupuję ,kupi kolega :D ,a ja pożyczę.

Zbieram aktualnie kasę na BF3 :]

pozytywnie ;) tak najlepiej robić ;)

jak co to możemy pograć razem ;D

też kupuję ;D

Opublikowano

Właśnie kończę ściąganie demka ale myślę że kupię crysisa 2 tylko dla multi ;]

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

haha na pewno kupię Ogólnie wszystkie części były zajebiste kupię sobie na Ps3 i będę się cieszyć hah ;P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

f.ex ja ...

nie kupię Crysisa. wole poczekać na Battlefield 3 ;)

Ja też wolę czekać na Battlefield 3 ; D

P.S

1 partia gameplay : D

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...