Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mpcforum.Pl Też Człowiek!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Yhy wreszcie no-lify zobaczyly jak snieg wyglada eh :D

No to wracamy do spamowania

Łee...

U mnie nie ma śniegu.

No ale cóż, fajnie że MPC znowu działa.

Opublikowano

Dla zainteresowanych : Piekielna zemsta / Drive Angry - kiszka z Nicolasem Cage :D

EDIT : Przy okazji moge napisać, że niedługo ponowny start serwera minecraft... także szykować się chłopaki i wzywać starą gwardię do boju :)

Opublikowano

Chłopie! Ludzi palce bolą od wciskania F5 !

Tak na serio to przecież nic się nie stało- przynajmniej no lify pooddychały świeżym powietrzem. Myślę, że film się podobał ^^ ?

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Dajcie spokój , wyjdzcie lepiej na dwór a nie. Nikt nie ma za złe że mpc nie działało.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Super.! Czekam na start :].! Ej kokosz mam nadzieje że nie będzie tego bugu? Już się szykuje :]... Proponuje wyczyścić minecraft.mpcforum.pl

P.S. Będzie stara ekipa?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Gdyby to potrwało jeszcze pare godzin to chyba bym zdechł przed kompem :D

Opublikowano

Super.! Czekam na start :].! Ej kokosz mam nadzieje że nie będzie tego bugu? Już się szykuje :]... Proponuje wyczyścić minecraft.mpcforum.pl

P.S. Będzie stara ekipa?

Jeśli chodzi o moderatorów, to będzie nabór na pewno. Zależy nam na doświadczonych ludziach z poprzedniej ery :)

Wyczyszczenie subforum nie jest potrzebne.

Opublikowano

a mi to rypka bylem akurat w pracy :P. a tak na marginiesie zaspokojenie jednej potrzeby rodzi druga potrzebe czyli moral taki jak byscie sie nie starali to i tak nigdy nie bedzie idealnie :P

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

@up

Wiesz dobrze czemu serwer padł :]. Gadałem z Tobą o tym i na pewno już nie będzie tego buga , przecież kokosz by nie pozwolił na start bez wyłączenia tego :]..

@top

mapa będzie nowa nie?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

3h czekalem zeby zrobic prezentacje serwa ehh :D .

no to robie ;]

enjoy .

hah u mnie troszki sniegu jest a moj starszy byl w Niemczech teraz i maja niemcy 15 stopni na plusie ;/... ja tez chce;]

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

Dla zainteresowanych : Piekielna zemsta / Drive Angry - kiszka z Nicolasem Cage :D

EDIT : Przy okazji moge napisać, że niedługo ponowny start serwera minecraft... także szykować się chłopaki i wzywać starą gwardię do boju :)

Hura!!!!! :D

Fajnie ze mpc juz dziala ;) czekam na start serwera <3

;)

Opublikowano

Kokosz w kinie pewnie w Koronie ; > ?

Masz wkońcu blisko ; )

Często tam bywam.

Yeah wraca server, choć tam nie grałem, ale chętnie zagram.

Opublikowano

@top

Nawet nie wiedziałem, że mpc nie działało ^^

@co do serwa minecrafta

Fajnie, że tak szybko wraca :P

btw.

zgłaszam się na moda ehehe ^^

P.S

Za co dostałem bana na moje stare konto (demonic) ? :(... (już 5 dni się nie mogę doprosić odpowiedzi)

Opublikowano

No i działa ;]

I tak mnie nie było bo musiałem do muzycznej jechać i z dziewczyną się spotkać ;]

Jupi z nowym kompem lagów na minecrafcie nie będzie :D

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

wiedziałem o tym wcześniej :D

proponowałem geo rozwiązanie i macie serwa :D

P.S. jest już plugin dzięki któremu nie bd. można klonować itemów :D

Oddajcie minusy! :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...