Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rozpakowywanie plików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z rozpakowywaniem plikow z foldera pack .epk i .eix probowalem juz kilka razy na roznych programach i na rozne sposoby z tutkow rowniez np tutek Sensual z packerem kamera...chce po prostu edytowac plik locale_pl i dolaczyc do niego kilka rzeczy

oto screen bledu:

bladuo.png

prosze o dopisanie przez moderatora prefiks [PYTANIE] ,przez nie uwage po prostu nie napisalem tego^^

Opublikowano

Te pliki które chcesz wypakować.. Sa w nich jakies dziwne pliki ktorych nie da sie rozpakowac. Po prostu zainsatluj nowego metina i rozpakuj pliki z niego ;)

;)

Opublikowano

Zapakowane jest sposobem arymana.

Zapewne mój klient? :>

No nie ważne. Tak czy tak można to ominąć.

Musisz użyć najnowszych extractorów omijających znaki których nie obsługuje windows.

Ja tego nie wrzucę bo mi nie wypada. Może ktoś inny to zrobi. Jak na razie szukaj na epvp.

korneleknew.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hmm klient jest Juriego (podobno) serwera prywatnego ext.... kto wie to wie;P spróbuje tym Waszym sposobem kto wie może się uda..na czystym cliencie 2009 albo 2010..dzieki za pomoc ^^

Opublikowano

Upnij mi pliki jakie chcesz to Ci rozpakuje.

@Edit Rozumiem że autor nie jest zainteresowany pomocą i już sobie poradził. Zamykam.

korneleknew.png

Opublikowano

@refresh

i dziękuje za ponowne otwarcie tematu^^

proszę tu jest link o którym rozmawialiśmy aa scana dam jak najszybciej się da muszę wpierw dostać odpowiedź gdzie takie pliki się sprawdza (skanuje) bo w sumie nigdy tego nie robiłem..do tego mam limit już skończony na internet ale postaram się jak najszybciej dodać scana pliku locale_pl nawet jeżeli miało by wgrywanie trwac kilka godzin xD

i z góry przepraszam za kłopot

Edit:

To jest ukryta treść, proszę

edytowane aby dodać scana do locale_pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...