Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Się Zalogować Za Pomocą Sid'A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BYŁEM I SIĘ ZMYŁEM. POZDROWIENIA DLA K@MELA I SAPERAMT2

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

p.s. wiem że o wejściu do gry poprzez sid każdy wiedział, ale chyba nikomu nie przyszło na myśl, że można się wjebać także do menu...

Co do menu to od zawsze bylem pewien :)

Tyle, ze kiedys myslalem ze ID tez jest potrzebne...

Opublikowano

Maggot zawsze można było wejść na strone, nawet na czasów starego klienta, zmieniałeś tylko jakieś słowo (nie pamiętam jakie) na start handel clan lub jakieś inne ;)

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Lol, ale wy na serio o tym nie wiedzieliscie?

Przeciez to niedawno bylo na forum!

Opublikowano

Nie!

Poprzedni tutorial Szymona dotyczył logowania do gry, a mój do menu (hangaru itp.).

@Up

Jak masz mi pierdolić o moim wieku, że mam 12 czy tam nie wiem ile lat, to w ogóle nie pisz.

A jak nie dopiszesz że sygna jest moja to napiszę do dudsonowej i się skończy Twój pobyt na forum, przedstawię jej pliki .psd i po problemie.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Nie!

Poprzedni tutorial Szymona dotyczył logowania do gry, a mój do menu (hangaru itp.).

@Up

Jak masz mi pierdolić o moim wieku, że mam 12 czy tam nie wiem ile lat, to w ogóle nie pisz.

A jak nie dopiszesz że sygna jest moja to napiszę do dudsonowej i się skończy Twój pobyt na forum, przedstawię jej pliki .psd i po problemie.

@UP nie chcę się kłócic i zara dopisze. I przy okazji proszę daj mi mojego avka, bo wygasł :)

@TOP, dam jeszcez 5

Opublikowano

Akurat tutek szymona dotyczyl tego samego, ale ok..

Opublikowano

Akurat tutek szymona dotyczyl tego samego, ale ok..

Mi się wydaje że nie oto mu chodziło.

Nie wiem czy dopisał czy nie, ale wiem że kiedy to przeglądałem to tego nie było (sam na to wpadłem niedawno).

Zresztą nie ważne.

jak ktoś tak bardzo chcę to mogę to usunąć, żeby nie było włamów itp.

Opublikowano

Zostaw! Ludzie maja prawo wiedziec, a po drugie to mniej tekstuf bedzie typu:

"A puścirz mi bota, bo szypko chcem miec ful elite i niszczyć nobuf!?"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...