Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cMam poważny problem ponieważ gdy ustawiłem całego bota a zajęło mi to nie mało czasu bo wszystko miałem w nim ustawione. Bot potrafił bić boty dajmy te 2 godziny i nagle od tak sobie przestaje bić. Jedyny sposób w jaki zabija moby jest to, że wilk jest ustawiony, że atakuje jednak sama postać nie robi Nic tylko daje sobie buffy co jest strasznie wku****** bo dzisiaj zostawiłem bota od 5 rano do 5 popołudniu z nadzieja ze pofarmi trochę nowa postać a tu zong, pobił jakies 3 godziny.

Żeby nie było nie dodawałem żadnych skilli, próbowałem wszystkie skille od nowa układać, odświerzyłem skille i dodawałem wszędzie od nowa, nawet całego configa od nowa układałem dla bota i tez nic pobił z godzinę i znów ten sam problem w czasie farmienia ni z pi**y ni z oka przestaje bić. Start bot to już mi sie nawet klikac znudziło bo tez ch*** daje. Bot zachowuje sie tak jakby mógłbic tylko wtedy kiedy ma wszystkie buffy zarzucone a cleryk nie ma zbyt długich skilli jak bless spell a bez tego z GP niedam rady chodxbym sie tam poszczał przednim. Nie wiem jeśli ktoś miał taki sam problem niech mi cos podpowie bo ja juz nie mam siły.

Błąd ten zaczął wyskakiwać mi wczoraj jednak zrobiłem go ale tym czasowo na 3 godziny i znów ten problem. Zrobiłem tak że usunołem wszystkie skille odswierzyłem z pare razy i dodałem wszystko jeszcze raz i nacisnąłem start bot. Wiec jeszcze raz prosze o pomoc. Opisałem mój problem dokładnie i to chyba bardzo dokładnie ale jeśli cos to odpowiem na wszystkie pytania byle by uzyskac pomoc.

Opublikowano

Daj edit tego posta bo sie czytac nie da....

zajęło mi to nie mało czasu bo wszystko miałem w nim ustawione

Bot potrafił bić boty

Błąd ten zaczął wyskakiwać mi wczoraj jednak zrobiłem go

Coz bledy sa

Ale jak mogę tak pomogę :)

1. Nie ustawiaj bless spella do buffow bo ja mialem identycznie i sie bot zacinal.

2. Jak juz wywalisz bless spella to zobacz czy dalej masz problem, jesli tak to zobacz co bedzie pisalo w status logu podczas "nie bicia"

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

może miałeś devila w buffach i upłynął czas jego użytku ja tak miałem dzieje sie tak jak bot nie może włączyć jakiegoś buffa np: masz moving speed scrolla a w bufach dodanego grass walka żeby działał ;)

Opublikowano

Problem rozwiązany, zamykam.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...