Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Ribbons !

kutinio121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale sam napisałes w 22. Przesłałeś komuś ZP , lub ktos przesłał Tobie...

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale sam napisałes w 22. Przesłałeś komuś ZP , lub ktos przesłał Tobie...

Tak ale ja to przez googleChrome tłumaczyłem i tam pisało "przesłać /dostac zp od gracza" mógł być błąd w tłumaczeniu . Ale warto popytac

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Mam pytanko odnośnie ribbonsa za ZP.

Gdzie mozna przelac ZP komuś? [innemu graczowi] W jakiej zakładce? Dokładnie prosze o odp. :)

To tak wchodzisz na stronke www.z8games.com logujesz sie na konto jak juz sie zalogowales to klikasz deposit i prepaid card i tak masz pare opcji czym chcesz zaplacic wybierz se ktore Ci najbardziej odpowiada i sa 2 opcje Buy Now i Buy As Gift klikasz to 2 czyli gift i tak wybierasz gre to crossfire i wpisujesz nick tego do kogo to wyslesz np.Raen i potem to chyba jest tak jak normalnie kupowanie zp zreszta ja to dzis sprawdze sam i zobacze jak to dziala ;>

Jak to zrobie i przyjdzie ribbon to napisze co trzeba zrobic dalej.Mysle ze pomoglem i licze na plusa :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ok dzieki. Plusik.

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

Jakby ktoś komuś dawał zp to dajcie mi: Hiena184

pocieszny jesteś jak ktoś by miał komuś dawać zp to proste że da jakiemuś znajomemu a nie obcej osobie :)

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

nniema zaco a ten jak juz wybierzesz Cf i wpiszesz nick i sumbit to najczesciej dajesz nr karty kod captcha i juz :)

E6c9g1v.gif

Opublikowano

A gdzie mozna zobaczyc ile się ma godzin zagranych ?

Opublikowano

A gdzie mozna zobaczyc ile się ma godzin zagranych ?

przyłączam się do pytanie .

PS . Mnie to osobiście nie przeszkadza a nawet fajnie wygląda . zobaczcie do góry każdy komentarz ma przynajmniej 1 minusa (spodziewam sie że po przeczytaniu tego ta ilość zwiększy się kilka krotnie :) ) Ale opanujcie się trochę .

Amen!

LUBIE mrówki

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ODŚWIEŻAM Dodałem nowe 2 wstążki (na dniach będzie następna z PISTOL EVENTU!)

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Sorki ze tu pisze ale nie chce robic nowego tematu. Za co dostaje sie MVP??

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

MVP dostaję się za jak największą ilość zabranego HP w grze. Nie dostaniesz MVP jak będziesz grał AWM/Dsr-1 itp, ani jak będziesz wszystich zabijał i nie zostawiał im HP. Osoba która zabrała przykładowo 90,56,89,14 i 45 dostanie MPV, niż osoba która zabrała 100,100,100,100,100.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

MVP dostaję się za jak największą ilość zabranego HP w grze. Nie dostaniesz MVP jak będziesz grał AWM/Dsr-1 itp, ani jak będziesz wszystich zabijał i nie zostawiał im HP. Osoba która zabrała przykładowo 90,56,89,14 i 45 dostanie MPV, niż osoba która zabrała 100,100,100,100,100.

dzieki

A do kolegi UP to wchodzisz na z8games.com logujesz sie klikacz clan i potem my profil i tam będą pokazane!!!

Amen!

LUBIE mrówki

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nic nie rozumiem, po co są te RIBBONSY!?

Refresh @up dla szpanu i m4a1 custom crystal :D

Amen!

LUBIE mrówki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@ refresh

długo go nie aktualizowałem ale teraz są już wszystkie ribbony

Amen!

LUBIE mrówki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...