Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut] Dmg Na Miecze Po Aktualizacji 24.02.2011

MrSebo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chciałbym wam zaprezentować dmg+waithack który działa po aktualizacji wystarczy wypakować do pack w metin2 i cieszyc się grą

DMG byl testtowany tylko na woju MEN!!!

Licze na ++++!!!!!!!

Oto Link: DMG By MrSebo

Nie Bądź Zyła Daj PluSika+++

Opublikowano

brak skanu maiłeś czas na dodanie

Closed!

Cytat M@nka:

Jeśli skana nie można dodać, temat zostaje taki jaki jest.

Skana nie mozna dodac, bo plik wazy ponad 50 mb. Otwieram.

;)

Opublikowano

Ja ci kurwiszonie dam Huju jebany WIRUS nie POBIERAĆ po 5 min "niepoprawna nazwa użytkownika lub hasło" JEBAĆ takich HAKERÓW

Win 7 64bit Nvidia GTX 460 AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz 8Gb ram Kingston 1333 MHz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Owszem działa ale jak nie chcesz mieć konta to pobieraj ...

Win 7 64bit Nvidia GTX 460 AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz 8Gb ram Kingston 1333 MHz

Opublikowano

aasdasd weź ogarnij psychę wszystko śmiga i nie może tam być wirus bo to pliki metina gdzie to wsadzisz wiesz pozdrów kolegów których pewnie nie masz i wyjdź z takim nickiem na forum jak 10letnie dziecko :/

@topic fajny jest ale wolę używać by Artent lub od 1ooPrOYT2 i czasami z podwyzszonym radiusem

daje + dla autora za wstawkę

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Opowiem może jak to się stało event s 13 exandroos szkaty blasku dropią na all ch jestem na ch1 (drop szkat coś nie idzie w 15 min ani jednej szkaty) postanowiłem rlg zrobić wybieram ch2 wpisuje pasy a tu komunikat "Niepoprawna nazwa użytkownika lub hasło" to chyba nie zbieg okoliczności ponieważ bez hacków grałem pół roku i nie miałem zhackowanej postaci ani razu 10 min po ściągnięciu hacka i zainstalowaniu nie miałem już konta...

Opublikowano

Opowiem może jak to się stało event s 13 exandroos szkaty blasku dropią na all ch jestem na ch1 (drop szkat coś nie idzie w 15 min ani jednej szkaty) postanowiłem rlg zrobić wybieram ch2 wpisuje pasy a tu komunikat "Niepoprawna nazwa użytkownika lub hasło" to chyba nie zbieg okoliczności ponieważ bez hacków grałem pół roku i nie miałem zhackowanej postaci ani razu 10 min po ściągnięciu hacka i zainstalowaniu nie miałem już konta...

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Automatycznie wiadomość systemu.

Temat został zarchiwizowany.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...