Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Za Sms

PanLLamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam trochę pieniędzy na karcie (a dokładniej 72zł). Od długiego czasu zastanawiam się nad zakupem klucza do minecrafta. Na karcie pusto więc postanowiłem zapytać się o to tutaj. Inne gry (głownie cs i inne gry od valve, konta premium itd.) oferują taką możliwość, albo inaczej: resellerzy oferują taką możliwość. Szukałem , nie znalazłem. Może zna ktoś sposób?

http://allegro.pl/nowe-konto-minecraft-tanie-sms-i1480535333.html

Znalazłem takie coś. Ale dlaczego tylko 40zł? Rozumiem, że koleś wyśle mi konto a nie klucz żebym mógł aktywować go na własnym koncie. Ponownie zadam to pytanie: dlaczego tak tanio? Niby allegrowicz tyle gwiazdek ma, niby komentarzy mało ale w tym zero negatywów.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Za mało pozytywów. Jeżeli miałbyś kupić konto, a nie klucz, to kupuj prędzej od solidnych sprzedawców. Co najmniej 100/1 pozytywów, jak nie więcej.

Daj "+", ciebie to nic nie kosztuje, a mnie uśmiechu doda ;)

Opublikowano

Ludzie umiecie czytać ??

Witam. na tej aukcji oferuję nie alphe i nie bete lecz nieaktywowane nowe konto do gry minecraft. Zapewne jak przeglądasz aukcje wiesz co to za gra :)
Koleś po prostu sprzedaje założone konto bez aktywacji. To jedna wielka ściema. A ludzie kupują jak idioci...

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

Temat do zamknięcia :P...

Koleś wiare w jajo robił bo przedmiot został skasowany :P

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...