Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Own3D By...

evilpolsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

28.02.2011 - own3d by MPC master :) pozdro leszczu :*

Można wiedzieć KTO zrobił takie coś dla Maggota ?? :/ takich rzeczy się nie robi...Maggot jesteśmy z tobą :)

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

k@mel ...

I ty śmiesz składać podanie na kidmoderatora działu DarkOrbit?

WYPIERDALAJ STĄD SUCZO NIE CHCĘ CIĘ NIGDY WIDZIEĆ ZASRAŃCU NIEDOJEBANY EGOISTYCZNY GNOJKU.

Wyzywasz wszystkich, myślisz że jesteś nie wiadomo jakim kozakiem, a gówno zrobiłeś dla tego forum i dla nas, jesteś niedowartościowanym ZEREM, zjeżdżaj stąd, będę cię minusował ile będę mógł, takiego frajera nigdy nie spotkałem.

To że w realu dostajesz po dupie, nas nie interesuje, skoro tam ci nie idzie to chociaż byś się postarał i był milszy dla innych w internecie. Ale nie... bo co ? anonimowy? tu w ryja nie dostaniesz i masz szczęście, pizdeczko zajebana.

Skoro sam nic nie osiągnąłeś w darkorbit to nie znaczy że musisz rozpierdalać innym konta, no sorry ale to niepoważne... dziecinne zachowanie typowego gówniarza z podstawówki.

Teraz naciśnij konfidencie "raport" i czekaj aż dostane warna, mnie on pierdoli, moja gra w darkorbit jest skończona, skoro nie mogę się dobrze zabawić ... w zasadzie nigdy nie mogłem.

Myślałem że będzie miło i sympatycznie na tej garenie...

Nawet nie przyszło mi do głowy że byłbyś na tyle chamski żeby rozpierdalać innym konta. Wiedziałem że jesteś pierdolonym zerem, tu i w realu, ale nie że aż takim.

Pierdol się.

http://www.youtube.com/watch?v=Vh576-HBzos

W pewnym sensie z dedykacją dla ciebie zasrańcu.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Widziałem to w naszym klanie !!!!!

CHAMSTWO !

BTW:

Ja napisałem tylko moje gg ;) a takich brednie to nie ja wypisuję !

reflink

Opublikowano

k@mel ...

I ty śmiesz składać podanie na kidmoderatora działu DarkOrbit?

WYPIERDALAJ STĄD SUCZO NIE CHCĘ CIĘ NIGDY WIDZIEĆ ZASRAŃCU NIEDOJEBANY EGOISTYCZNY GNOJKU.

Wyzywasz wszystkich, myślisz że jesteś nie wiadomo jakim kozakiem, a gówno zrobiłeś dla tego forum i dla nas, jesteś niedowartościowanym ZEREM, zjeżdżaj stąd, będę cię minusował ile będę mógł, takiego frajera nigdy nie spotkałem.

To że w realu dostajesz po dupie, nas nie interesuje, skoro tam ci nie idzie to chociaż byś się postarał i był milszy dla innych w internecie. Ale nie... bo co ? anonimowy? tu w ryja nie dostaniesz i masz szczęście, pizdeczko zajebana.

Skoro sam nic nie osiągnąłeś w darkorbit to nie znaczy że musisz rozpierdalać innym konta, no sorry ale to niepoważne... dziecinne zachowanie typowego gówniarza z podstawówki.

Teraz naciśnij konfidencie "raport" i czekaj aż dostane warna, mnie on pierdoli, moja gra w darkorbit jest skończona, skoro nie mogę się dobrze zabawić ... w zasadzie nigdy nie mogłem.

Myślałem że będzie miło i sympatycznie na tej garenie...

Nawet nie przyszło mi do głowy że byłbyś na tyle chamski żeby rozpierdalać innym konta. Wiedziałem że jesteś pierdolonym zerem, tu i w realu, ale nie że aż takim.

Pierdol się.

http://www.youtube.com/watch?v=Vh576-HBzos

W pewnym sensie z dedykacją dla ciebie zasrańcu.

Fajna nuta...

A teraz wytłumacz o co ci chodzi bo nie wiem czy mowisz do mnie czy kolo mnie

(zdaje mi sie ze to kolejne bezpodstawne oskarzenia...)

Opublikowano

skoro nie rozumiesz tego tekstu to naprawdę... szkoda mi cie.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

skoro nie rozumiesz tego tekstu to naprawdę... szkoda mi cie.

Nigdzie nie napisałem, ze tego nie rozumiem.(teskt zrozumialem, po prostu miales przyplyw hormonow i chciales po mnie pojezdzic)

Napisalem ze nie wiem o co ci chodzi

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem, ze tego nie rozumiem.(teskt zrozumialem, po prostu miales przyplyw hormonow i chciales po mnie pojezdzic)

Napisalem ze nie wiem o co ci chodzi

Specjalnie napisalem tak prostym językiem żebyś to zrozumiał prostaku.

Mój bot był odpalony na twoim dedyku (Evil go puścił), ty wjebałeś mi się na konto poprzez SID i sprzedałeś wszystko + nabiłeś mi poważanie na minusie.

Nie po to przechodziłem alfe wczoraj żeby teraz takie coś zobaczyć.

Jesli to nie ty to kto? moja babcia?

dowody ?

- nie lubisz mnie

- ostatnio przeglądałeś temat "jak wbic na gre poprzez SID" czy cos w tym stylu

- dedyk był tak jakby twój

- potem usunąłeś sobie konto na nim

- a evilowi passy zmieniles

Opublikowano

Specjalnie napisalem tak prostym językiem żebyś to zrozumiał prostaku.

Mój bot był odpalony na twoim dedyku (Evil go puścił), ty wjebałeś mi się na konto poprzez SID i sprzedałeś wszystko + nabiłeś mi poważanie na minusie.

Nie po to przechodziłem alfe wczoraj żeby teraz takie coś zobaczyć.

Jesli to nie ty to kto? moja babcia?

dowody ?

- nie lubisz mnie - to jest dopiero powód...

- ostatnio przeglądałeś temat "jak wbic na gre poprzez SID" czy cos w tym stylu - przegladalem tez temat z podaniem noobkilera na moda, czy jak go nie wezma to bedzie moja wina?

- dedyk był tak jakby twój - niezle stwierdzenie, na jakiej podstawie tak sadzisz? na tym dedyku jest okolo 20 kont

- potem usunąłeś sobie konto na nim - nadal mam tam konto chociaz go nie uzywam bo za duzo osob siedzi

- a evilowi passy zmieniles - nie zmienilem...

Opublikowano

To moze mi powiedz kto to mogl zrobic?

A ten tekst w klanie [MOB] też jest zajebisty, MPC masterze... <_<

Opublikowano

No to ci powiem ze moglo to zrobic 19 osob ktore ma konto na dedyku.

Tak ale to ktoś z MPCForum... ile osób z tego dedyka ma konto na mpcforum? tylko ty i evil.

weź sie przyznaj i tak jestes zerem dla wszystkich

Opublikowano

Tak ale to ktoś z MPCForum... ile osób z tego dedyka ma konto na mpcforum? tylko ty i evil.

weź sie przyznaj i tak jestes zerem dla wszystkich

W moim profilu jest adres IP do tego dedyka... więc dostep mogą miec niezliczone osoby z MPC :D

PS. Stul wary bambusie

Opublikowano

tak a hasło skąd?

i dlaczego akurat moje konto zostalo rozwalone?

Opublikowano

w sumie prawda, IP jest na forum :/ Jak to nie on to ta osoba właśnie śmieję się z nas... w sumie teraz wątpię że to był kamel... IP podane na stronie, Login evil hasło evil1... pisałem raz że mam dedyka od k@mela (za to dzięki ziomek) i chyba na 100% to nie on bo by raczej mi rozpierdolił konto wczoeśniej jak by miał taki zamiar, lub skopiował by SID wszystkich kont i wszystkie konta rozpierdolił to był przypadkowy koleś...

myśle że Twoje konto było przypadkiem i zapewne to ja byłem "celem" To że straciłeś wypo. jako tako to moja wina mogłem nie "chwalić się" że mam dedyka i że od K@mela,

K@mel chciał wchodzić na dedyka z drugiego PC i nie możemy mieć mu tego zazłe...

Pozdrawiam tego "MPC Mastera" środkowym Palcem, Pierdol się skurwielu.

I nie ważne kogo konto padło, Mogło być moje, mogło być maggota,przema lub kogoś innego z innego profilu...

Niestety żeby nie to że bot maggota padł w godzinach szkolnych straciłbym JA konto bo mój sid był wpisany.Tak czy siak MOB nigdy nie zgnie!!!

Jeżeli Maggot będziesz grał od klanu dostaniesz na wypo. mam nadzieję że jeżeli to nie k@mel to nie obrazi się że go "obwiniamy" w sumie jak on byłby aż tak zły niedałby mi dedyka.

Nie wyzywajmy się bo to chyba przez to mamy to co mamy, czyli każdy każdemu patrzy na ręce i czeka aż się poślizgnie.

Saper Dał mi linka:

http://www.youtube.com/user/MPCmasterek

...

o kurwa jak ja mądrze piszę a nawet nic nie paliłem^^

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Co za roznica kto? Teraz przydalo by sie pomoc maggotowi w odrabianiu strat :(

Opublikowano

Prosimy administracje jeżeli JAKIEŚ konto logowało się z ip 81.4.***.*1* prosimy o podanie nicku :) właśnie na moim koncie na dedyku była odpalona strona na mpcforum + word ale w wordzie puusto :/

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Prosimy administracje jeżeli JAKIEŚ konto logowało się z ip 81.4.***.*1* prosimy o podanie nicku :) właśnie na moim koncie na dedyku była odpalona strona na mpcforum + word ale w wordzie puusto :/

Wadpie by dali...

PS. Evil daj Gg ;)

Opublikowano

Wadpie by dali...

PS. Evil daj Gg ;)

4968035

osoby piszące : ee jak zrobić konto na dedyku ? bede blokować. ;P

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ahh, szkoda, bo mialem o to pytac xD

Nie no zart ;)

Opublikowano

@up i @2x Up

Wasze posty to nabijanie postów tzw "spam" .

@Topic

Jeżeli ktoś "haknie" dedyka to proszę napisać na pw !

reflink

Gość Pan Maciek
Opublikowano

@Topic

Maggot, poszukaj teraz sobie jakiegos klanu moze.

I pomysl czy nie lepiej moze grac tera na tym szefie plk. odemnie, bo tam juz jakies wypo masz...

@UP

Twoj post to tez spam, bo to nie temat o proszeniu o dedyka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...