Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Bota Kbot/Ibot/Udobot/

jasio12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli naprawdę tak ciężko jest kurwa przejrzeć pierwszą stronę postów, to dam ci bezpośredni link. Jednak nie zdziwię się, jeśli zaraz założysz nowy temat, w którym będziesz pisał o tym, że crack Ci nie działa.

http://www.mpcforum.pl/topic/301165-tut-ibot-crack-by-ink-full-tutorial/

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Heh, faktycznie, crack podobno noe dziala :(

Ale spokoknie! Dobrze skpnfigurowany ADBot teoretycznie tez zrobi wrota. No ale to na garene.

Inaczej FastBot (wrota i zbieranie) + ADBot (chyba juz tylko do mass bottingu) + Crack do IBot = 25€ (~100zl)

Opublikowano

NoobKillerPL, to taniej już Ci KBOT wychodzi, też wrota robi, wszystko ślicznie. W sumie innych nie testowałem, ale ten na razie spełnia moje oczekiwania. Chyba błąd mam, bo mi się licencja na BigPoint skończyła, to odpaliłem garene, chodzi już ponad 24h i nic o końcu licencji. Na garene jest zawsze unlimited, czy to bug?

Opublikowano

Ibot działa, nie wiem o co Wam chodzi.

Wiem że na garenie na 100% .

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Faktycznie, najpierw napisałem ten post a później przetestowałem IBOTa. Już dziękowałem, ale powtórzę raz jeszcze - Wielkie Dzięki :D

Opublikowano

Ile kosztuje licencja unlimited na Kbota z GG? I gdzie można kupić?

Jesli mieszkasz w rosji to webmoney

a jak nie

kbotgg.pl

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

Oficjalna strona:

http://kbotik.com/

a ibota:

www.profibot.net

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Gość Pan Maciek
Opublikowano

W sumie to to jedyne undetektedy ;/

Opublikowano

W sumie to to jedyne undetektedy ;/

Popieram

i qrva zwolnij z tymi postami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...