Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Ta Snipa Ściąga Hv Na Hita?

Ariss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prawdopodobnie dziś kupuję sniperkę na perma. Zastanawiam się czy TPG-1 PRO ściąga Tanker Vest/ Heavy Vest na 1 strzał?

Wiem, że DSR Subsonic nie ściąga tankera na 1 hita. Oraz jest nudna, brzydka ;]

Wiem również że TRG 41 jest idealnie taka sama jak TPG-1 PRO (ale tylko chujowo wygląda i ma więcej naboi).

Zastanawiam się tylko czy TPG-1 PRO ściąga na 1 hita w każdym veście - ludzi mówią że tak, ale wolę się upewnić. Oraz czy zabija na hita w nogę (L96A1 AW w nogę zabiera 66 hp, bez vesta).

Oraz poproszę o różnice między TPG-1 PRO i TRG-41.

Dziękuję - za wyczerpujące odpowiedzi będzie + .

Opublikowano

Człowieku dmg zależy od odległości im bliżej tym więcej dmg. Co do DSR sam jesteś nudny i brzydki. A tak poza tym jak jest nuuubska to powiedz czemu 3/4 majorów ma ją na perma i są bardzo zadowoleni?

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

DSR-1 Subsonic jest jedną z najlepszych i najbardziej profesjonalnych broni w CAE.

Wymaga skilla, nie to co TPG / TRG, czy M107CQ AirForce.

Każdy High Rank lata z DSR ... (nie liczę dzieci, które kupują konta z CSM+ i latają z TPG/TRG bo łatwo trafić -.-)

A wracając do tematu.

Tak jak UP powiedział ... zależy od dystansu i w co trafisz.

Tanker Vesta żadna snajpa nie zabije na hita, chyba że trafisz w szyję/głowę.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Okej wiem że DMG zależy od odległości bo noob nie jestem.

DSR nie lubię, wg mnie wygląda jak posklejany karton butaprenem i pomalowany farbą w spray'u xD

Jedyne co ludzię to DSR Tactical - ale nie mam zamiaru liczyć na farta.

Każda snipa wymaga skilla - nie mów że jedną jest prościej, inną trudniej trafić. Przecież pocisk z każdej leci podobnie...

Wiesz czemu MAJ'ory i inne wysokie lvl'e mają DSR-Subsonic? Ponieważ oni grają zazwyczaj z AR/SMG. Ja gram tylko Snipa (od czasu do czasu XM-8) Nawet rushuje ze sniperką w ręku na ludzi z SMG... Potem jak leci multi kill z 1 pocisku to płaczą...

TPG-1 mnie przekonała dlatego, że ma dużą szybkostrzelność. Fajny design, bardzo dobry zasięg, nie ma płomienia z lufy, oraz ma taki dźwięk, trudno namierzyć snipera.

EOT - proszę o zamknięcie. xD

Opublikowano

Co do M107 CQ to broń również wymaga skilla. jest ciężka do opanowania ale koksić z nią można zupełnie jak z DSR-1 Subsonic. TPG-1 i TRG-41 są nudne i wogóle bez emocji ... co to za snajpa co z każdej odległości trafia w wentyl od opony.

A tak pytanie ... no to zależy w jaką część ciała trafisz ... jak w klate czysto ładnie to i heavy vest nie pomoże.

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Opublikowano

Możesz mieć nawet Magic Super Pro Vest +190 dostaniesz w szyję albo heda to nic ci nie da twój Vest

A co do zdejmowania tankerów jeżeli załadujesz mu z metra to raczej zabijesz .

Lecz wiem jak to jest z tym Vestem .

Nie raz go miałem i strzelał do mnie sniper.

Przeważnie zostawało mi 16hp .

Ale to bardzo rzadko

9368_gold.png

Opublikowano

Szczerze? Biegałem cały dzień z tankerem - i tylko TRG-41 ściąga na hita.

SubSonic taki sobie jest, szybko się nudzi. Dax, nie wiem czemu sądzisz,że wymaga skilla. Tak samo,można powiedziec o każdej snajperce, bo każda wymaga innego.

Opublikowano

@Zavetti - skoro TRG 41 ściąga na 1 strzała Tankera to TPG-1 PRO (która dla mnie jest lepsza) też musi 1 strzałem ściągać nie? Mają dokładnie takie same statystyki więc myślę, że obie na hita ściągają (inne sniperki nie ściągną na hita tankera - oprócz tych dwóch).

Opublikowano

Jak szczegółowo.. W noge 66 hp arctic wolf zabiera.. Proszę.

Nie spotkałem się z tym , żeby jakaś snajpa miała największe dmg.

Wszystko zależy w co trafisz i z jakiej odległości.

Opublikowano

@ UP - jak masz pisać głupoty które wymyślasz na poczekaniu - lepiej nie pisz, robisz z siebie błazna.

AW w nogę bierze 60-80 hp. Zazwyczaj 66.

@ Zavetti - czekam na Ciebie xD TRG 41 i TPG-1 PRO ściągają TANKERA tak? TRG wiem że tak, TPG ma takie same staty to chyba też. Prawda?