Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forgiven [Pl] [Dedyk]

Gawraa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

banner.jpg

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

Nie wiem

ram.png

Nie wiem

net.png

Nie wiem

linki.png

web.png

http://www.forgiven.pl/

reg.png

http://www.forgiven.pl/rejestracja.php

klient.png

http://www.forgiven.pl/download.php

rank.png

http://www.forgiven.pl/ranking.php

is.png

Nie Ma .!!

ip.png

status.png
ON

pl.png

Gra na kliencie .. Spolszczenie jest karane

skan.png

UP

info.png

npc.png

handlarzbroniami.pnghandlarkas.pnghandlarzzbrojami.pngrybak.png

start.png

beztytuuaei.png

ulepszacze.png

Tylko epiki

exp.png

150%

drop.png

150%

yang.png

150%

video.png

[media][/media]

Zamknieta.png

kontakt.png

W grze lub Forum

team.png

[HA]Forgiven

[GA]AHSIBO

[GM]BadBoy18

autor.png

Dopiero co wszedlem na serwer wiec jeszcze duzo nie wiem. Podobro jest nowe epickie eq .

Perly po Biala-45kk Niebieska- 95kk Red- 120kk KD +5 po 30kk Malz- 500k Drop kasy z psow 1-3k Serwer wydaje sie fajny ;D

stopka.png

To moja pierwsza reklama wiec nie krytykowac ;p

Opublikowano

Kurwa, skończcie z tymi privami jebanymi, każdy taki sam a piszecie - najlepszy na świecie, chuj z tego, jak tylko raty i sklepy zmieniacie ; )

Tyle ode mnie, - pozdrawiam .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pobierz Klienta a nie Spol ....

@@UP

Hmm to jest raczej Hard dlatego takie raty ;P

-=ZAPRASZAM DO GRY=-

Opublikowano

Pograłabym, ale gdyby nie te głupie 6/7 bonusy... GOSH czy wy nie widzicie, że ludzie ich nienawidzą... O wiele lepiej zwiększyć bonus hp, na ludzi i statusy w zwykłch bonusach i byłoby wszytsko ok, ale nie bo to wymysł Einstoinowski niemalże i nikt za nikim na ten pomysł nigdy nei wpadł, oprócz niemców i turków ph. :F

Opublikowano

moze i bony sa w sklepach, ale zobacz.

Na 54lv mam 80kk dodanie 20kk i jeszcze zmiana 15kk a zeby weszlo to co chcemy to trzeba zmienic pare razy...

Opublikowano

Dokładnie 6 i 7 bon psują klimat gry. Osoba, która przy nich posiedzi i jej się poszczęści będzie praktycznie niepokonana. A tego chyba nie lubimy co nie?

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Mnie avast wykrył virka w cliencie wiec sobie nie pogram. Daj normalne spolszczenie !!!

Może i tak ale, Avast wywala plik exe.

Opublikowano

Mnie avast wykrył virka w cliencie wiec sobie nie pogram. Daj normalne spolszczenie !!!

To wyłącz Avasta. To zapewne niegroźny wirus.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

To tak . Nie mówiłem o tym , że raty są 4fun tylko serwer na wyższych lvl stanie się taki . Po przez te 6,7 bony psuje się klimat gry , może i one nie sa tanie , ale są później wkurzające co to za pvp gdzie padasz na 2 skille , a wygrywa ten kto pierwszy własnie je wykona . Nie wiem czy wy nie widzicie , że te 6,7 bony odstraszają ludzi ..

54585309939136444418.png

Opublikowano

Ładna prezka łap +

zaraz obadam server , wygląda ładnie i nowy ^^.

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

odpowiedz " nie wiem " albo " chyba nie " ? jak taki serwer jak prezka... minus

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

w Configu na Cliencie wykrywa mi wirusa...

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

Powie mi ktoś dlaczego jak wypakowuje klienta ( oczywiście przez 7zip) i chce włączyć config to momentalnie mi znika config i ikona przez którą włącza się serwer

Opublikowano

Powie mi ktoś dlaczego jak wypakowuje klienta ( oczywiście przez 7zip) i chce włączyć config to momentalnie mi znika config i ikona przez którą włącza się serwer

Moze spróbuj zresetowac kompa albo wypakowac jeszcze raz czy cos ;p Bo mi config normalnei dziala ;p

Opublikowano

Czyli nie masz prawa go publikować. Rzeczy są niedopracowane więc nie rozumiem dlaczego strzelasz samowolkę i go publikujesz. Gdy [HA]Forgiven postanowi oficjalnie otworzyć serwer sam da reklamę na mpc anie za twoim pośrednictwem. Póki co proszę moda/admina o zamknięcie tematu gdyż team nie życzy sobie aby znajdowała się ona tutaj.Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurde mam dylemat , serwer mi sie podoba ale troche wolno exp leci ;p

Ludzie , jak rozpakowujecie Klienta to offnijcie na te 2-3 minuty Antyvira ... kompa wam nie zeżre ... tez mi wykrywało te 4 wiry ... i jakoś mam komputer w jednym kawałku ... .

A co do tych bonow to nie wiem o co wam chodzi ... z BO dropi po 50k ... a dodanie takiego bonusu (6/7) kosztuje 20kk + ew. koszty zmiany na fajne bony do PVP trzeba wydać ok. 100kk , a to jest sporo jak na ten serv. (Zmiana kosztuje 15kk ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...