Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem ale slyszalem ze jak ukradniesz cos wartego mniej niż 200 zł to ci nic nie zrobią ;]

Opublikowano

Za kradzież eq z postaci bez włamywania na e-maila nie ma kary pozbawienia wolności... bartus12342 naoglądałeś się faktów i gadasz ;d tak prawda facet z faktów który okradł 2 gościa dostał 3 lata w zawieszeniu lecz za to że włamał się na maila

Opublikowano

nic ci nie zrobia bo yangi eq postacie naleza do firmy gf wiec nie maja cie za co wsadzic bo tak naprawde nic nie ukradels -.-

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Witam ja mam całkiem inne zdanie na ten temat moim zdaniem jest to na pewno karalne i zależy z jakim zaangażowaniem się za to weźmie osoba okradziona. Miałem podobny problem w 2004 r kiedy grałem w tą pojebaną grę Tibie (ZAL) dobra ale mniejsza z tym straciłem wszystkie przedmioty jakie posiadałem. Wtedy miałem 15 lat wiec za bardzo nie mogłem iść na pały sam i zgłosić tego wiec poszedłem ze starym opowiedziałem pałom wszystko w obecności rodzica spisali zeznania i powiedzieli ze się odezwą listownie dodam jeszcze to ze wycenę zrobiłem na podstawie cen na Allegro oczywiście po dłuższym czasie namierzyli kolesia sprawa się odbyła we Wrocławiu a ja mieszkam w Olsztynie bo tam mieszkał owy złodziejaszek mnie nawet nie było na tej sprawie jako poszkodowany bo nie miałem takiego obowiązku koleś oddał kasę poprzez przelew i dostał zawiasy wiec nikomu nie proponował bym wręcz odradzał takich pomysłów .

Wiele można z resztą poczytać na ten temat na forum prawnym.

Pozdrawiam :)

Nie dawaj plusów  Jak już to minuus

Opublikowano

Niby racja.. Ale jak ktoś np. pisze ze kupi postać a ten sprzedający daje sie nabrać i podaje 1 passy swoje i nawet do maila też tak sie zdarzy to raczej wina tego co dał sie oszukać ? Niby kradzież to kradzież no, ale jak ktoś jest mądry, że daje passy swoje pierwszy to chyba nie jego wina, że go hackneli ?

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Ja powiem tak nikt mądry się nie wymienia na zasadzie zaufania to jest jedno a drugie jak już chciał byś handlować postacią to na Allegro bym polecał bo tam masz pewność ze nikt cie nie oszuka oczywiście patrzymy na komentarze i nie handlujemy z juniorami.

Proste poproś żeby wystawił aukcje.

Aha i nie wiem co za mądra głowa daje mi plusy

Opublikowano

Zdziwsz sie ostatnio z nudów sprawdzałem naiwność ludzi w metinie. Napisałem, że kupie postać za 70kk i uwierz mi, że kilka osob podał 1 passy a 1 nawet hasło do maila. Na postać nawet nie wbijałem bo po co mi 30 lvl jak mam swoje chary i kase z małź. Tak więc napisałem im to, że już bym mógł mieć postać. A na dodatek jak pisałem do nich, że na 100% mają takie same haslo do maila to mieli. Sam mam takie same hasło ale mówie wam nie wymieniajce sie nigdy przez metina. Jedynie Allegro... A już przenigdy nie dawać 1 passów.

@Edit

Jak np. Z allegro ktoś Cie hacknie albo wysłał ci keya na kompa to masz racje, że ukrad ale jak w/w dał am passy na zasadzie zaufania to już jest głupota i nic na to nie poradzi. Owszem są ludzie uczciwi ostatnio kupłiem postac tylko do fb, bez eq taki lipny za 30kk gość nie oszukał i jest spoko. Ale takie rzeczy sie żadko zdarzają.

hmm.. A co masz do juniorów ? Troche mnie to dziwi nie handlujemy z juniorami... Owszem jak jakiś szczyl mas ame negaty itp. To rozumiem, mam 16 lat sam mam konto junior a ani razu nie dostałem negatywa. Trzeba patrzeć na aukcje jak ktoś jest nieprofesjonalny, to wiadomo, że dziękujemy. A jak ktoś sie zachowuje jak profesjonalista to czemu nie. Wystarczy sie o coś zapytać. Jak odpisze jak szczyl typu siema, itp to nara. A jak jest full profesjonalizm np. Witam, Pan/Pani. to czemu nie ?

@Offtop

Opisałem sie, ale mam informatyke więc zmuła na całej lini xD

kabuto.png

Opublikowano

Wiesz to są małe Lv co dają passy ale nie wieże ze taki 50-60 da ci swoje pasy a jucz na pewno nie z EQ minimum 85% tych co gra w metka to dzieci tongue.gif wiec jakiś się znalazł naiwny ci co grają już większy czas to wiedzą czym to grozi wink.gif

Opublikowano

Racja, ale jak byś hackną takie dziecko ten 30 lvl to w 90% nie pójdzie na policje, bo po prostu jest sam sobie winień.

kabuto.png

Opublikowano

Nic Ci nie powinni zrobić.. jakbyś zapieprzył e-maila to wtedy masz problemy(w sądzie)

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Będziesz miał pro eq xD

Na pewno xD

Trochę śmierdzi tu spamem <_<

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...