Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam problem chciałem z kolegą pograć na serwerze przez hamachi ja bez problemu wchodzę na serwer wszystko działa odpalam na laptopie drugie konto łączę się działa wszystko sprawnie problem pojawia ie u kolegi gdy on łączy sie z serwerem nie wszystkie textury mu się ładują i ma przepaść jak w nia wejdzie to spada i spada.

Od razu powiem żeby naprowadzić jak ktoś się zna lub ma jakiś pomysł ze kolega : przeinstalował minecrafta ( usunął launchera oraz pliki z app data ) w miedzy czasie zmieniał tez dysk wiec i system na świeżo zainstalowany. + bylem u niego z laptopem i na lanie wszystko działa odpalając ten sam serwer najpierw u mnie na laptopie potem u niego na pc i nie było problemow. Czekam i z góry dziękuje za sugestie lub "fachowe" rozwiązanie problemu kolega wraca pod wieczór wiec sprawdzać będę mógł dopiero wtedy byłbym wdzięczny gdyby ktoś chciał wejść na mój serwer i sprawdzić czy będzie działać i problem leży np po stronie kolegi pc-ta lub łącza.

zapomniałem jeszcze versja beta 1.3_1 ( ta najnowsza ) z poprzednimi było tak samo

Opublikowano

Niewiem czy to coś pomoze ale.. Też kolega miał taki problem i wyłączyłem zapore systemu i wtedy mu działało... Niech tez wyłączy i zobaczcie wtedy

własnie o tym jeszcze zapomniałem wyłączyliśmy zapory systemu i antywirusy i ja u siebie i on u siebie. ale dzięki :P

Opublikowano

To dziwny problem... A gracie przez hamachi??... Jesli tak to moze zrobimy coś takiego.. Ja włacze serwer i zobaczymy czy do mnie wbijecie jak myslisz?

Edit: Nie doczytałem ze problem z hamachi sorry

[/url]

eminem_sig_by_flatmate-d2yuy89.png

DAJ ------

22162261.jpg