Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój problem polega na tym że jak włączam tego całego clientless, wpisuje tak jak pokazane na poradnikach i gdy biore connect to wyskakuje "old clientless version" hmm mam najnowszą wersje "99" moze ktos wie co a to poradzic ?

Opublikowano (edytowane)

Witam mój problem polega na tym że jak włączam tego całego clientless, wpisuje tak jak pokazane na poradnikach i gdy biore connect to wyskakuje "old clientless version" hmm mam najnowszą wersje "99" moze ktos wie co a to poradzic ?

Jak już pisałem w innym temacie ściągasz bota w wersji 99, następnie 99c i na końcu 99d. W odpowiedniej kolejności wrzucasz je do folderu z silkiem, nadpisujesz i szafa gra;)

@EDIT: Jak masz ścieżkę np: C:\Program Files\Silkroad , to w tym folderze ma się znajdować bot. Czyli bd to tak: C:\Program Files\Silkroad\ibot

@EDIT2: A wkleiłes w odpowiedniej kolejności? Wpierw wersja 99 bez żadnych literek, następnie c, a na końcu d? Jeśli tak, to zrób ss-a z folderu z silkiem i wstaw na jakiś hosting. Ten błąd wskazuje na to, że nie może stworzyć "środowiska" dla ibot. Po prostu tak jakby nie widział plików silka. Przynajmniej ja tak miałem.

Edytowane przez pontius234
Opublikowano

Do folderu z silkiem ok ale ten bot ma byc w folderze czy bezposrednie w folderze ze silkiem ?

hah zrobiłem tak i tak i nowy błąd teraz jest to "loading main guii" czy jakos tak

Opublikowano

Dobra, pokażę Ci to na screenie. SCREEN Prościej się już nie da. Tam gdzie jest napisane "Pliki programów (x86)" zapewne będziesz posiadał "Program Files". Jeśli jednak dalej nie wiesz gdzie to wkleić, to odpuść sobie...

Opublikowano

zrobiłem tak jak kolega wyżej opisał wkleilem do folderu ibot inxxxxxx 99 następujące patche: b,c,d nie pokazało błędu zobacze teraz czy działa :)

@@

Ok działa zalogowałem sie teraz jak sie wogole tym poruszac :D ??? interesuje mnie takie coś

1.włączam loadera i Ibota loguje sie na konto z postacia która robie farme

2. włączam mojego noob chara chce zeby usiadl w save spocie i przyjął pt i ressa :) jak to ustawic ?

Opublikowano

Witam sorki ze pisze na kilku tematach ale chce uzyskac odpowiedz o ktora bardzo ciezko... Otoz mam bota na clientlessie i jak np. wywali mi neta badz dostane dc bot probuje sie zalogowac jak po jakims czasie sie nie zaloguje mam zmiane server use server 4 use server 4 i use server 0 potem ready to login i seend login info. potem z nowu mam use server 0 use server 0 i use server 1 i pokazuje mi sie "wyslij raport o bledach" lub nie wysylaj... Czyli nie chce mi sie logowac ma ktos na to jakies rozwiazanie?

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...