Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer][Craftbukkit][Beta 1.3_01]Gotowy Serwer +Wersja Dla X64

MistrzJebaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja v3 działa bardzo dobrze. ;). Przed chwilką zobaczyłem i od razu Download. :P

/time day - Daje dzien

To nie działa :0.

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

groups:
   Default:
       default: true
       info:
           prefix: 
           suffix:
           build: true
       inheritance: 
       permissions:
           - 'general.spawn'
           - 'iConomy.payment'
           - 'iConomy.list'
           - 'iConomy.rank' 

I nadal nie można budować zwykłym userem.... wtf?

mam v2

czy w v3 to już działa normalnie czy nadal nie?

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Tak to zostało szczególnie naprawione , kosztem czegoś innego co staram się znów dodać czyli range obok nick'u

co do komendy /time day i /time night to działają sprawdziłem musiałeś czegoś nie zrobić np. Nie dodać sobie adma

Opublikowano

To opłaca mi się ściągać v3 czy sprawnie Ci idzie ogarnianie v4 i lepiej poczekać?

Po postu nie chce mi się ściągać nowego serwera co godzinę :P

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

v3 wciąż nie jest w 100% gotowe i wiem co jest nie tak . Więc może dzisiaj wieczorem będzie v4 . Głównie naprawie to iż normalny gracz nie będzie mógł dawać /kick

Opublikowano

ADDED v4

Added PLugins : PlgSetspawn , MagicCarpet , AFK , NoCheatPlugin ,

Gracz Default nie może /kick /ban

Zablokowane używanie na serwerze wszelkich Cheatów typu SpeedHack , Klonowanie Itemów itp. Dzięki "NoCheatPlugin"

Poprawione wszelkie zgłoszone błędy oprócz drabinek poniważ jest to bug craftbukkit'a najprawdopodobniej po automatycznej aktualizaji wszytko wróci do normy

Usunięcie EssentialsBan , EssentialsKick , EssentialsEco , EssentialsHelp , EssentialsSpawn , EssentialsTele , EssentialsWarp . Zostawiłem tylko działająca główną wesje Essentials

Edytowany plik "Czytaj !!!"

Dodane komendy :

/spawn - Dla wszystkich teleport na spawn w przypadku utknięcia,buga itp.

/setspawn - Ustawiam spawn (tylko dla adminów)

/mc -latajacy dywan

/mc 3 -latajacy dywan 3x3

/mc 5 -latajacy dywan 5x5

/mc 7 -latajacy dywan 7x7

/afk -Wpisujemy kiedy nie gramy (kiedy bedzie serwer Full i ktoś będzie chiał dojść to wywali AFK i dojdzie nowy gracz)

/afkstatus

/sethome id

/home id

/time day - Daje dzien ONLY ADMIN

/time night - Daje noc ONLY ADMIN

Testowałem z kolegami wszystkie komendy :) all działa

Opublikowano

A ja ma inny problem wyskakuje mi taki błąd Error: no 'server' JUM at 'C:\Program Files\Java\jre6\bin\server\jvm.dll'. skąd mam wziąć ten jvm.dll???????????????

Opublikowano

a ja nie moge połaczyć sie z serwerem jak biore opcje multiplayer to wyskakuje mi że failed to connect to serwer! mam minecrafta beta 1.3.1

Edytowałem wszystkie pliczki jakie musiałem serwer ma być na hamachi

100 [\/]

200 [\/]

300 [X]

400 [X]

500 [X]

Opublikowano

Mam problem...

cboid nie dziala :( tzn..chroni tylko to ze ktos nie moze bydowac na danym terenia...ale niszczyc juz moze !

co robic?!

Chciałbyś własną strone www ?! ZAPRASZAM

www.aron-lolek.tk

>>KLIKNIJ<<

Opublikowano

Siemka wszystkich proszę was bardzo o natychmiastową pomoc gdy odpalam serwer jest wszystko ok ale gdy wchodzę pojawia się takie coś

NIE MA CIE NA WHITELIST NAPISZ NICK NA FORUM

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Przeczytaj wszystko co jest w pliku "Czytaj !!!" i zrób zgodnie z instrukcja a błędu nie będzie ,

PS. Niedługo wrzucam FINALNA wersje servera działająca w 100% v5

Opublikowano

Siemka bardzo bym prosił jeśli można proszę by ktoś mi dał mi listę rzeczy które mogę dawać innym graczom i pod jakim numerem ta rzecz jest

PRZYKŁAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/item 4 piasek to tylko przykład proszę o listę jeśli można wszystkich przedmiotów piszcie same numery a obok numeru nazwy np że to jest piasek

PRZYKŁAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 kamień

2 piasek

Z góry dziękuję

Opublikowano

Mam pytanko ma ktoś może jakiś film na youtube z poradnikiem to tego pluginu v4 bo chce wiedzieć co mogę zrobić z tym pluginem w minecrafcie.

I tak przy okazji czy ten plugin może wyrównać mapkę u usuwać po parę klocków na raz

Opublikowano

UWAGA UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CZY JEST MOŻLIWE ZAINSTALOWANIE DO TEGO PLUGINU V4 CuboidPlugin JEŚLI TAK PROSZĘ O WYTŁUMACZENIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...