Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem ze sterami

Artur1706

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z silkiem zmienialem z 10 razy stery od karty graficznej ale to nic nie daje.. wchodze do gry i po jakies 10 min wywala mi ten blad ze znakami zapytania i tam jest napisny moj sprzet.. nawet zmieniam czasem karte graficzna z GF 8600 GT na zintegrowana GF 6100 jezyk.gif ale to nic nie daje jak moge sie pozbyc tego bledu i wkoncu grac normalnie w silka??

a i moge tez powiedziec ze przed foratem i po formacie mam to samo .. ten sam blad

Opublikowano

zmień nazwę pliku SilkErrSender w katalogu silka na jakakolwiek inną lub go wykasuj całkiem bo ten błąd ze znakami ????????? to błąd jak raport wysyła do joymaxu ja tak zrobiłem i już od miesiąca nie miałem tego ?????????????

PoWerDiamonD.pngHoIIow_Man.pngForce_Of_Sun.pngSzarlej.png
Opublikowano

w folderze silka masz takkie cos jak silkerrorsender.exe to zmien to na dupa.exe i powinno dzialac albo wejdz i wez graphic na low wszystko

battles,proportional,340,200,e269b98d2ac

Admin Cienia
Opublikowano

To nie tylko przez to, a właściwie nie przez to, prędzej by wyskakiwały by te znaki jakby nie było tego pliku niż jest. Pobierz najnowsze stery do gforca i powinno hulać, chyba że grzebałeś ręcznie w media.pk2 w co wątpię.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Dodaj nową pozycję...