Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Wladca Pierscieni

Swirek14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problemik z gra: Wladca Pierscieni: Powrot Krola, otoz jak gram gandalfem w pierwszej misji to po jej przesciu wylacza sie gra... nie wiem co mam robic, moze wy cos zaradzicie

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Dropy z potworkow - 48%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Job: SuperGM

Level: 255

Nick: [GM]Swirek

Opublikowano

Może spróbuj przeinstalować sterowniki do karty graficznej na nowsze/starsze, sprawdź czy masz najnowszego direct X.

Poza tym podaj jakiego masz sprzęciocha.

Opublikowano

Spróbuj grę przeinstalować. Jeżeli to nic nie da, to jak kolega UP, sterowniki przeinstaluj, a jak to nic nie da, to sprawdź, czy Twój komp spełnia wymagania gry.

Pozdro,

Detox.

exModerator MapleStory

Opublikowano
Może spróbuj przeinstalować sterowniki do karty graficznej na nowsze/starsze, sprawdź czy masz najnowszego direct X.

Poza tym podaj jakiego masz sprzęciocha.

Dobrze powiedziane, ale problem moze tkwic w przegrzewaniu sie PROCKA ;)

Mi sie przegrzewa gdy gram w mu w niektorych miejscach i gra sie wylacza bac resetuje sie komp :)

sharingan1s.png
Opublikowano

@up

Nieeee... to nie wina tego, karty i directa tez nie, przypomnialo mi sie ze mialem juz kiedys cos takiego i cos sciaglem jakiegos cracka czy cos. zaraz sprawdze i dam znac

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Opublikowano
@up

Nieeee... to nie wina tego, karty i directa tez nie, przypomnialo mi sie ze mialem juz kiedys cos takiego i cos sciaglem jakiegos cracka czy cos. zaraz sprawdze i dam znac

Heh jak ci gra ruszyla to juz masz scracowanego :D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Wiesz zwykly crack daje tylko to ze mozna grac bo ckrakuje plik, a inny moze scrackowac inne pliki ze mozna inna plansze wlaczyc, narazie nie znalazlem pliku :/

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Opublikowano

<joke> Mój sposób to---> Odinstaluj grę i zainstaluj fajniejszą, takie rozwiązanie jest jedynym słusznym wg. Mnie :)

A przecież najważniejsza walka toczy się w tobie i nikt inny, tylko ty sam decydujesz, czy jesteś w Babilonie, czy już nie, czy wybierasz dobro, czy zło, czy służysz Jah, czy systemowi, który ci nie daje nic oprócz rozpaczy.

Opublikowano

Grałem w Wladca Pierscieni: Powrot Krola miałem ten sam problem hm.... jak sobie przypomne jak temu zaradziłem to odrazu napisze :)

banner.gif

• Dodaj nową pozycję...