Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL][Dedyk] Yitian2

rejka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten serwer to totalny syf ... kty byl xLast bylo dobrze ale najlepiej bylo przed xlast tylko nie pamietam jak sie wtedy nazywal

SERDECZNE JP

Opublikowano

Ahhh...Grałen na X-last...fajne czasy...mój pierwszy priv...

Ale teraz, teraz to liczą tylko kasę!

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Ehh Porażka zeby sobie pograć trzeba wydać kase na IS bez tego się nie pogra wszystko co w IS z broni zbroi itp w grze zdobyć się nie da ..

15963tata556.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

przydałoby się ekipe zmienić :>

Chciałeś pewnie napisać Zonniego.Moim zdaniem to głównie ludzie przez niego odchodzą,dostaje hajs a gówno robi, serwer cały czas ma jakieś bugi.Propozycje składane przez graczy nie są wprowadzane, no może z 4 wprowadzili... na 40.On sam nawet proponował "dom aukcyjny" i "System restartów" na które czekamy pare miesięcy.Rozumiem- ma problemy w życiu prywatnym...przez pare miesięcy?!Jego przechwałki jaki on nie jest, czego on nie umie... pie*dolenie.Mogliby znaleźć kogoś na jego miejsce lub przynamniej osobę,która mogła by mu pomagać.Nie ma nawet wolności słowa na tym serwerze w niektórych kwestiach, ponieważ napiszesz coś=skasują Ci konto i zbanują,nawet na forum wprowadzili taką adnotacje do regulaminu(śmiech na sali).Wprowadzają jakąś rzecz jak już zacznie im się dupa palić, bo zabraknie hajsu.Serwer fajny za to chu*owy technik.

Opublikowano

SPIERDALAĆ KURFA SERWER ZAJEBISTY NIE TRZEBA WYDAĆ NA IS ABY SIE DOROBIĆ KURWA DAŁNY NIE UMIECIE ZARABIAC I KONIEC KROPKA

ALL MAJĄ TAKIE POJEBANE ZDANIE O SERWIE ZE AZ ZAL DUPE SCISKA ,... A TEN SERWER JEST JEDNYM Z NAJLEPSZYCH SERWERÓW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Up nie radzę ściagać, to nie to co kiedyś. W m1 shinsoo i chunjo pustki. Coraz mniej ludzi zostaje na serwerze, naprawa licznika trawa?!! Nie zrobicie, bo sie boicie, ze jak gracze zobacze ile ludzi gram , to tym wiecej odejdzie. Tym co maja konta full is radze sprzedac,bo serwer upada i tyle. . moze znajdziecie naiwnego na allegro ktory wam kupi.

Opublikowano

Na serwerze max 300 osób, z tych powodów licznik wyłączony.

Zonni - Jest kasa , jest spoko, nie będzie - dodamy coś nowego do IS i po kłopocie.

Nie polecam, jeden z najgorszych privów chyba.

Opublikowano

aj tam serwer swoich czasów był znakomity ten is dla noobkow ale np. mój kumpel wbił tam 130 lvl Bm Eq Pro i wgl bez wydawanie złotówki grał tam może 2 miesiące

Opublikowano

Osobiście polecam serwer jest bardzo stabilny

Brak resetów bez zapowiedźi

Grają normalne osoby, nie jakieś dzieci neo

Może trochę dzieci IS'u, ale bez nich żaden serwer by się nie otrzymał .

Brak lagów itp....

Polecam owy serwer....

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Do kosza. Publikacja wgl nie ma nic do tego co jest teraz na serwerze inna ekipa jest i wgl i wiele nowości!!! Niebawem powstanie nowa publikacja zrobiona prze zemnie

Opublikowano

Ehh tamte czasy gralo sie ale teraz nie chce bo wiblem max lvl wiec i tak stary server

Nie Mam Sygny. Po co mi :)

Jak dasz takie fajne + to ja sie odwdziencze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh tamte czasy gralo sie ale teraz nie chce bo wiblem max lvl wiec i tak stary server

Co ty kurde wygadujesz ? Nikt jeszcze na Yitian2 nie osiągnął MAX lvl. Może pomyliłeś ze starą wersją tego privka.

E9mwj60.png
Opublikowano

Pamiętam jak tam grałem Ninja Dagger 140 lvl;)

Pro skile i Eq;)

Polecam Serwer 10/10;)

benedictus qui venit in nomine Domini - błogosławiony, który idzie w imię Pańskie

Opublikowano

Yitian2 kiedyś był najlepszym serwerem. Sam grałem na X-Last, ale niestety mnie okradli i więcej tam nie wejdę.

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...