Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Fragomovie By Xguidanc33

OSTRZA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@InfoMode

Tak po wycięciu danych wycinków z gry , każdy by był koxem , tyle że te wycinki co ja mam to jest zaledwie z 4-5 meczy . Statystyki zazwyczaj miałem na cqc śr. 14/2-3 , same k/d mówi za mnie ; )

@Topic

Dziękuje za wszystkie komentarze ! :)

//Sygnatura nieregulaminowa

TheJeron78

Opublikowano

@ehem... Ty to masz skilla, bo to widać, ale @OSTRZA to nawet szkoda gadać jak kozaczy <_< Nie wiem za co ci dali te plusy o.O

Ehh , czemu niby kozacze ? Czy to źle że sobie zrobiłem fragmovie? To oznacza że od razu kozak jestem ? Heh szkoda mi Cię komentować ; )

TheJeron78

Opublikowano

Spoko filmik, muzyka nawet mi się podoba wole to niż to co słucha pokolenie JP. Widać, że masz już doświadczenie w grze.

Czekam na kolejne filmiki pozdro KaraTeq1.

Opublikowano

@UP

No tak lecenie na żywioł to moja taktyka, po co marnować czas na camp'a : >

@Topic

Dziękuje za komentarze i zapraszam wszystkich którzy jeszcze nie zobaczyli filmiku do zobaczenia go ! :)

TheJeron78

Opublikowano

Nie wiem, może się mylę, ale wiem jak wygląda i na czym polega funkcja która jest używana na tym filmiku czyli "NO RECOIL" . Co jak co ale famas i k1 mają trochę rozrzutu ;D

Jeśli się mylę, to przepraszam za ten incydent, ale jeśli ktoś się na tym zna niech sam zerknie na filmik :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

Nie mam żadnych haków typu "No Recoil","GPS" czy tam innych haków lub wspomagaczy do gry... Nawet nie wiem jakie funkcje mają haki dokładnie i na czym to polega , po prostu jestem graczem z byłego pokolenia gdy grali tacy gracze jak, np. Madafaka, pyton666, marioseda itd. :)

/razor130: Madafaka dalej gra : ) Gralem z nim ostatnio sobie.

TheJeron78

Opublikowano

Moim zdaniem to straszna lipa jest. Nie dość że takimi broniami to jeszcze powycinane fragmenty z gry. Ja bym taki filmik nagrał z mp5 a nie famasem, xm8, psg czy k1 pink. Myślę że ten filmik zrobiłeś żeby się dowartościować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...