Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tanoka

mofat666

Twój wymarzony serwer  

182 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz opcj?(zosta?y opisane w temacie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja by był za opcja 2 albo1 ale tak żeby ulepszacze były u handlaży ale za wysoką cene ;] względem dropu 3 opcja odpada takie serwery moim zdanie to przeszłość

<a href=beznazwyvu.png' alt='beznazwyvu.png'>
Opublikowano

ehh... next 4fun... chcecie 4fun macie ProMT2 wyslij cie sobie SMS za 2,50 przynajmniej cheatów niebedziecie uzywac

jak bym sobie zagral na takim serwie jak Opcja 1 i przytym pozostane ;f

teoden.png

Opublikowano

Z ankiety wynika że szykuje nam się kolejny gówniany serwer pvp.

ich jest już w chuj i jeszcze więcej.

daj linka do DOBREGO serva pvp nie hamachi oprócz imetin (który jest bardziej 4funem) co cfaniaczku? hardów jest od chuja i wszystkie takie same. A i server który podasz ma mieć podobne zabiezp do imetin (imetin ma słabiutkie ^^) Dodatkowo na byc darmowy :<. Ja oczywiście opcja 3 z powodu znajomego noo i może sam się skusze.

Opublikowano

Kurwa człowieku.

DragonMT2

EliteMT2

IMetin

PandoraMT2

Onyxia

Alamut

NexusMt2

Mam ci kurwa wymieniać dalej?

Wieć mi nie podnoś ciśnienia smarku.

Bo z tego co widzę to gówno wiesz.

Hardów od chuya?. Podaj mi taki serwer hard który działa i jest taki jak w Opcji 1 tego opisu.

Opublikowano

UP@ te serwy sa takie jak opcja 1 ? nierozsmieszaj mnie ... na yitian wydasz w chuj kasy zeby byc PRO... w samego hwanag+bron okolo 250zl + 6 i 7 bon ? powodzenia

niema takiego serwa jak opcja 1

teoden.png

Opublikowano

Opcja druga ale...

-bez kd+5,

-brak sztabek 2kk,5,10,

-duży dropa yangów,

-ku u handlarzy (kamienie można by było zrobić u handlarzy albo drop z metków)

-zdecydowany brak 6/7 !!!! to niszczy całą zabawę (w pvp się liczy jak najmniej defa, full abs, wysokie śr)

Chodzi mi o taki server jak Alamut, server jest świetny, ale cały czas coś się dzieje, ataki DoS itd.. Bony tak jak na pl, u handlarzy dłonie przebicia,krytyka, zwiększanie ataku,obrony, życia itd.. te wszystkie wody young, dok itd. roski, ryby. Uważam, że takim serverem byś masę ludzi miał.

Opublikowano

ohh wiesz ile teraz serwerow easy jest kolego UP@ ?

a takiego harda jak opcja 1. niema jak mi znajdziesz daj znac to zmienie swoja decyzje na inna opcje

teoden.png

Opublikowano

Jak by na to nie patrzeć -dedyk to opcja nr1.

Jeżeli to będzie Twój host to jakiś easy server, bo wiadomo ludzi nie przyciągniesz na hard serva z lagami.

No i oczywiście, nad hard serverem jest trochę roboty, nad easy pliki gotowe już masz zna necie.

Nie wspominając o bugach jakie w nich są.

Opublikowano

każda zapowiedź ma dotyczyć konkretnego serwera a na dodatek:

16. Każda zapowiedz ma mieć w sobie konkretne informacje tj. Data startu serwera,Nowości,ciekawostki, raty etc.

(...)

21. Przed stworzeniem dyskusji autor musi być pewny czego chce, co jest na serwerze a co ma dopiero być. Należy pamięć o wpisaniu dużej ilości danych wedle pkt. 16.

Closed!

• 1 rok później...
Opublikowano

Nowe postanowienie Metin2.

Zamknięte Zapowiedzi/dyskusje > Kosz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...