Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Agbot multi boting

Skrzypco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Więc tak zacznę od tego, że aby włączyć więcej niż 1 agbota na 1 kompie trzeba mieć srproxy i agbot launchera

Srproxy <klik>

Agbot Launcher <klik>

Agbot Launcher nową wersje pobierzesz TUTAJ

No więc tak:

1. Musimy mieć 2 oddzielne foldery z silkiem najlepiej na 2 partycjach.

2. Do każdego folderu wrzucamy sobie folder z agbotem można go pobrać tutaj oraz srproxy.

3. Program agbot launcher wrzucamy gdzie chcemy np. na pulpit.

4. Odpalamy silka z pierwszego folderu przez srproxy bez używania programu agbot launcher czyli tak jak zawsze.

5. Gdy już wbijemy na 1 postać otwieramy drugi folder z silkiem włączamy z niego srproxy zaznaczamy opcje revbot compatibility zmieniamy w okienku "Listen"

Port - 157

Bot - 2251

i dusimy start

6. Otwieramy agbot launcher i w miejscu port wpisujemy 2251, następnie dusimy "browse" i szukamy agbota który jeszcze nie był włączany dlatego mówiłem aby sobie go skopiować. Gdy już to wykonamy wciskamy "open" w programie agbot launcher

7. Odpalamy loadera z folderu którego włączaliśmy srproxy zaznaczamy redict IP i pod redict IP mamy port wpisujemy tam 157 i dusimy start.

Jeżeli wszystko dobrze wykonaliście powinniście mieć w obu srproxy coś takiego:

Srproxy + bot - connected.

Skan programu agbot launcher - <klik>

Skanów do agbota i srproxy nie zamieszczam, ponieważ podałem linki ze stron producenta :D

----------------------------------------------------------------------

Jeżeli są jakieś błędy proszę informować bd poprawiane na bieżąco.

Jeśli pomogłem nie dziękuj tylko daj 5* :D

Tutek sporządziłem sam i zabrania się kopiowania go bez mojego pozwolenia :D

Opublikowano

Było kiedyś coś takiego . Testowałeś to w ogóle ? Przez to później ludzie nie mogli wbić do silka z agbotem ...

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Testowałem wszystko mi działa pięknie i cacy na windowsie XP home ediotion to robiłem nie wiem jak bd na innych systemach operacyjnych ale tak jak ja to opisałem wszystko działa. :D

Opublikowano

Nie do końca rozumiem jeżeli chodzi Ci o to, że nie możesz zainstalować drugiego silka to się nie dziwie po prostu zainstaluj silka jeden raz i tego co zainstalowałeś skopiuj na inny dysk :D

Opublikowano

NIE DZIAŁA ! NIE ŚCIĄGAJCIE TEGO, POBOCICIE NIE DŁUŻEJ NIŻ 10 MINUT I WYWALA WAS Z GRY !!!

PS: Później nie da się grać z agbotem normalnie, bo tak jest ciągle ! Skrzypco dałeś dupy -.-

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Żal mi Ciebie jak masz agbota v 2.8.0. to Ci sie wyłącza wiec nie pier***, że nie działa bo ja tak jade cały czas!!!

Opublikowano

Niestety ale to prawda zjebalo mi agbota poboce max 5min i sie wylancza agbot ;/ Mam wersje agbota 2.8.1 + najnowszy loader >.>

Opublikowano

Mam agbota 2.8.1 .. Inne nie działają jakbyś nie wiedział ;) Ten program był już na forum . Usunęli go, bo wszystkich wywalało z gry . Zobaczymy co powiedzą inni ;]

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Mnie nie wywala cały czas tak boce dodaje, że boce tym na XP home ediotion nie wiem nie chcecie to nie używajcie tego zrobiłem tego tutka, żebyście mogli botować agbotem na więcej niż 1 charze sam najpierw sprawdziłem mi działa

Admin Cienia
Opublikowano
Działa z L4 ??

Jakbyś czytał to byś wiedział, tak działa z L4.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Sam ten pomysł wprowadziłem na mpc forum :) ale został wyj *** :)

edit myśle ze na srproxy da sie odpalic tylko 1 bota i 2 silka bez bota to jest jedyne działajace wszystkim rozwiazanie :P agbot niejest doskonały na kazdym kompie inaczej działa :P i łatwo go spierd** :)

Opublikowano

Na 1 srproxy da się odpalić 1 bota i od tego jest program agbot launcher żeby można było odpalić 2 srproxy :D a na nim 2 bota :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak zainstalujesz silka np. na dysku C to musisz zrobić kopie silka do np. dysku D chodzi o to, żeby były na innych partycjach jak już masz 2 foldery z silkroadem to wrzucasz do każdego z nich agbota i potem jest Ci łatwiej rozpoznać bo np. odpalisz silka z dyku C to i z dysku C włączaj agbota i mi chodziło przez to, żeby odpalić właśnie agbota z partycji z której go nie odpalałeś :P

Opublikowano

ale to jest jedno acc normalnie czy dwa z botem ?

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Admin Cienia
Opublikowano
ale to jest jedno acc normalnie czy dwa z botem ?

Yyy, jakby było normalnie to by nie pisał tego tutoriala, jest napisane agbot multibotting. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

No wiesz jeżeli masz starą wersje agbota i nie wgrane sterowniki to nawet 1 agbot bd Ci się wyłączał to, że jest taki myk nie znaczy, że nie musisz aktualizować wersji bota i wgrać wszystkich sterowników kiedy grałem w silka mi działało bez zarzutów i zawsze miałem nową wersje bota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...