Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

male pytanie odnoscie prema+sp ticketa

slawek92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie bo coniektorzy mowia mi ze z premem leci tyle samo sp co z premem +sp mi sie wydaje ze prem +sp daje wiecej niz sam premie ale nie jestem pewny a niechialbym marniowac niepotrzebnie kasy

Opublikowano

Mam pytanie

Z premki 100% masz 2 razy tyle expa i SP i jak do tego dolozysz tikcet SP 100% to bedziesz mial 300% SP, sprawdzone bo sam tak kiedys jechalem biggrin.gif

bedzie 200% wiecej sp czy 300% jak napisales??

Opublikowano

Nie może wiele to nie jest ale zawsze coś. Jak mam zamiar ulepszyć itemy to daję koledzie z premką bo jednak on ma większe szanse niż ja.

systemofadownlq5.jpg

soulfly.gif

lpfan4zn4.png

disturbedmp8.gif

Opublikowano

jakos nigdy o tym qescie nie slyszalem moich paru ziomkow tez nie a maja premiumy na zapas kupione i sp tickety wiec powiedz na czym to polega ten quest skad go wziasc bede ci bardzo wdzieczny i inni tez

Opublikowano

@up

koksik jest misja mozesz juz zamknac ten topic bo masz racje spam sie robi a noobki nic nie wnosza do teg otematu tak jak ty zacytowales wiec CLOSE TOPIC and go with me on browar

Opublikowano

_str_PL to widac masz bogatych noobkow a nie kolegow. Gdy odpalisz premke mozesz wziasc quest Purification Seeds czy jakos tak i jak zbierzesz ich bodaj 500 to dostajesz 2,5k SP. Jak sie logne do silka to sprawdze u ktorego NPC sie bierze tego questa i zedytuje posta.

Opublikowano

Możesz go wziąść u każdego herbalisty w mieście(3 razy do wykonania). I nie musisz zbierać aż 500 masz nagrodę w postaci sp już za 100 prucifiction seed tylko ze za 100 dostajesz 300 sp a za te 500 aż 2.5k. Wiec najwygodniej jest zbierać po 500 bo i tak zdarzysz uzbierać przez czas trwania ticketa 3 razy po 500.

• Dodaj nową pozycję...