Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jo wam powiem tyle rze psszes waszoł glupote terasz coras wiecej jakoś haksów i nie da sie grać ale itak graće nie wiem po co . ja jusz skoniczylem gre mam 19 lat i niegram w metina bo to nudna gra i szkoda kasy na gre. jak chceće to grajće i wydawajće Yangi na kase.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hahaha mi sie wydaje ze masz 9lat a nie 19 ... z taka ortografia to lepsze dzieci w 1 klasie maja -_- . fajnie ze skonczyles z metinem ale kogo to obchodzi? powinno byc ze skonczyles z priwem a nie metinem..

----------

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

no dobże gralem w metina ponad 2 tygodnie morze i 3 ale dobilem sam 12 lewel sam a ty jaki morze? widzisz tym śe rurznimy ja sam taki dobilem . a tak szczeże to mam 17 lat pomylilem sie tam ale itak wiem swoje o alegro.

i mi tu nie pisz jaki ty koks to handy w metku jestesi bo ja swoje wiem .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hahahahahah pro:D ja wbilem 45lvl a nie 14... i niemasz nawet 17 gnojku wyjdz z tego forum ono jest 12+[12 bo lubie ma tyle;d] a ty masz 7 ahhaa ..

aahhahahahahahahahahhahahahaha 3 tygodnie i wbiles 14 lvl ahauhbauhuahuahahhahahabahhaha leze pod biorkiem ubhahaa

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

to nie jest simieszne ,rze sie smijesz z mnie ? a ja pod biurkiem nieśedze w poruwnaniu do ćebie, naucz śe pisaci chachacha ,,, bo nawet pisaci nie umiesz,,,, a ja umiem i mam 16 lat.! no a w metka to morze i z tydzieni gralem.i wbilem prawie 15

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to nie jest simieszne ,rze sie smijesz z mnie ? a ja pod biurkiem nieśedze w poruwnaniu do ćebie, naucz śe pisaci chachacha ,,, bo nawet pisaci nie umiesz,,,, a ja umiem i mam 16 lat.! no a w metka to morze i z tydzieni gralem.i wbilem prawie 15

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja pierdole jak widze co ty piszesz to az mi sie srac chce hahahahaha jak mozna przez tydzien wbic 15lvl? .. ja w jeden dzien potrafie wbic 30+ a ty kurwa w tydzien 15 hahahha . znalem wielu noobow co w jeden dzien ledwo 15lvl wbijali ale bez przesady...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...