Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konfiguracja iSRO bota

Valhalla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej optymalna konfiguracja iSRO bota. (robiona na postaci 63 lvl bow, ale to nie ma znaczenia). W kazdym razie do rzeczy. Widzialem juz wiele tematow w ktorych ludzie maja problemy z botem w miescie badz tym ze kupuje/sprzedaje/chowa nie to co trzeba. Tak wiec ja wychodze naprzeciw tego typu tematom. Zamieszczam konfigruracje bota w ktorej bez problemu porusza sie on po kazdym miescie (na przemian botuje w 3 miastach tak wiec sprawdzone), w filtrach am ustawione zeby wszystkie itemy, elixiry trafialy do storage. Alchemia ma byc sprzedawana do npc ale zbieranie jej jest wylaczone wiec nie ebdzie problemu. Bot podnosi wszystkie quest itemy. Po zaaplikowaniu tych plikow do podfolderu conf w katalogu bota i zmienieniu nazwy na postac botowana, po uruchomieniu silka wystarczy wprowadzic walsne skille i miejsce treningu i wszystko powinno dzialac bez problemow.

SendSpace - Download

VirusTotal - Skan

Opublikowano

jezeli ktos choc troche zna angielski i choc troche zna sie na botach to ustawienie isro bota to nie jest zaden problem ;]

4qn2hwj.jpg

hatifuserbar.jpg

Opublikowano

czy ja kogos krytykuje ??? wrecz przeciwnie ... ja tylko pisze swoje poglady ... kazdy kto gra w silka i jest troche kumaty to sobie sam ustawi .... rzeczywiscie to sie przyda tym co pierwszy raz na oczy bota widza ;p zapomnialem dodac dobra robota^^

4qn2hwj.jpg

hatifuserbar.jpg

• 5 miesięcy temu...
  • Dodaj nową pozycję...