Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dostałem Konto ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . dostalem konto od uzytkownika z tego forum . 36lvl z bojem. powiedzial on ze emaila niestety nie zmieni poniewaz jest to email jego brata ktory mieszka w angli . i tu pytanie czy mozna mu wierzyc ? ... chcialbym pograc tym kontem i dlatego... powiedzial ze konto mu okradziono. na koncie byla bojowa+6 tradycyjni+6 lwia+4 i ta bron od 10lvl +6 10 na krytyka:d

piszcie ;).

zapytalem sie go jakie jest hasło od magazynu jak mi je poda to mu zaufam ...

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Stary nie pchaj się w takie gów.. Zrobisz eq nagle, poświęcisz czas na rozwinięcie postaci a nagle po miesiącu nie wejdziesz już na konto. Lepiej samemu zrobić to konto, pograć 2 tygodnie i masz o wiele lepsze.

217xz.jpg
Opublikowano

@ ProWincja96

Twoje posty są tak żałosne że odechciewa mi się pisać....

Zostaw to konto nie ufaj takim "kolesią". Jeżeli ktoś ma emalila nie zmienionego jeżeli zmienisz hasło jemu to przyjdzie i będzie miała taki link ze w każdej chwili może zmienić hasło. Jemu chodzi o to ,że dał ci konto na chwilę ty sobie tu pograsz zrobisz eq a on ci wszystko zwinie.

@edit

Up szybciej pisze -.-

Opublikowano

zobacze co jeszcze napisze na priv .. jak cos zle napisze to skonczy sie na tym ze skasuje mu konto;d

@Edit :D jak myslicie usunac chujowi konto:D?

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

bez przesady kumpel;p 35lvl okolo 1 dzien.. gorzej z bojem;D. a co tam wyjebe mu ksiege brudasowi niech ma ;-)

Opublikowano

jemu chodzilo zebym nie ufal temu kolesiowi co mi dal to konto . chodzi mu oto ze ja poswiece czas gry na tym koncie zdobede dobre eq [ bez emaila oczywiscie ] i ten koles mi zajebie konto z eq;.. ;]

jak ktos chce sie zabawic to macie pasy zgredzik1910 pigula1910 :D powyrzucajcie cale eq itd;) serwer exandros

Opublikowano

na PL? to wez mi wbij na kronosie podam ci pasy do pewnego konta 1lvl ok? ;]] ty je zmienisz . jak wbijesz napiszesz mi na pw i odwdziecze sie np limit + przez tydzien ;]; p

Opublikowano

omg w 3 godziny sie nieda rozzum.. nawet 30 w 3 godziny nie wbijesz.. chyba ze pro elo eq+9 i na pustynie pojdziesz to moze 30 w 3 godziny poleca.. albo bufem 61 3skile P do tego pro elo eq i na bo ^^

<zart>;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...