Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.3_01 [Pl] [Hot Addons]

backe57

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszytko ladnie pieknie ale mi sie tnie masakryyycznie. Mozliwe przez to ze mam Win 7 i on na x64 a nie 32 chodzi i przez to

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziala ale trzeba bylo kombinowac ... ps. da sie wylonczyc te teksturki ?/??

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Postaram sie to wszystko naprawić

A ze na win7 nie działa to nie moja wina ;(

MineColony działa, tylko trzeba umiec używać ;D

Dziala tak samo jak stare wersje ;D

Opublikowano

Mi ładnie , cacy działa wszystko na win. XP 34 b. Bez zarzutu. Chociaż na początku troszkę się głowiłem, plus.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Wszystko git, tylko powiedz mi jedno: Jak się obłusguje tymi drwalami , górnikami ? Nie rozumiem tego! proszę o wyjaśnienie!

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Działa ładnie.

@Up

A Z tymi gornikami to normalnie robisz skrzynie taka jak na obrazku i dajesz ja na ziemie i gornik tam potem wklada to co wykopie..

Opublikowano

Ludzie dużo jest filmików wpiszcie se na jutubie : MineColony mod pl i będzie :) a to z texturkami to same dno :( a jak ja zmieniłem texture to sam czarny ekran był, MineColony działa jak już wcześniej pisałem. I to nie jest dyskryminacja Win 7 może po prostu nie robił tego z myślą o tym systemie :)

............

Opublikowano

Poradzilem sobie z odpaleniem tego na linux 64 bit (force update i później podmienienie samego pliku minecraft.jar)

Teraz tylko pytanie to samo co i poprzedników każda ingerencja w zmianie tekstur kończy sie black screenem.

mcspeed

Opublikowano

Proszę o pomoc! Odpalam przez launchera i poza drobnymi lagami wszystko działa przez jakies 2-3 minuty potem gra mi się sama wyłącza. Mój system to XP SP3 32bit z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

zrob taka paczke z normalnymi texturami to będziesz miał dużego + a tekstury daj jako plik rar do folderu textures i będzie git

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

hmm powie ktos jak krok po kroku to odpalic ? Bos cos mi nie dziala nic z tego, nie wiem moze zle odpalam... I to na singlu dziala? Czy trzeba sie jakos na serwer polaczyc? Boe nie rozumiem...

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

U mnie wszystko działa dobrze, nawet zmienianie na domyślne tekstury(chwilę się zacięło, ale po paru sekundach się zmieniło). Teraz muszę zobaczyć z czym tego Minecrafta się je, bo jestem zielony xD

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Mi działa na Win7 bez lagów :) edytowałem Laucher [32bit] na

@echo off
"%ProgramFiles(x86)%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xms1024M -Xmx1024M -jar LAUNCHER.jar nogui

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...