Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Excalibur [Pl] [No-Hamachi]

swierzaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wywala Cię, bo nie masz mojego pliku root, i pewnie i innych plików

pisałem że mam wszystkie pliki co byly w folderze oraz spatchowanego metina

teraz błąd wyskakuje...

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra ludzie już wiem ;> musicie tak możecie miec metka nawet 2008 wiec tak ...po ściągnięciu tego spłoszczenia będą 6 ikonek :

-Patch

-Lex.dll

-logininfo.py

-metin2 BIN

-metin2_2010.exe

-serverimfo.py

Po rozpakowaniu metka 2008 musisz wrzucić ten patch który ściągnełeś do tego patcha metka 2008 a potem te pozostałe pliki wrzuć do Rozpakowanego metka 2008 ;d

Pomogłem? Daj + ;D

Dzięki łap++++

Opublikowano

zajebiście... dali smoka który wali po 10k z hita i przy 100% na diabły wale mu 1k mieczem z czarowanym ostrzem :|

teraz ktoś serwer wyłączył ;|

@na smoka chyba nie działa bon na diabły bo walić 1k z czarowanym z eq 100% na diabły to chyba mało...

Opublikowano

Serwer już off, pewien osobnik włączył GM mode, a własnie na takiego śmiałka czekałem.

Boo: czyli prawie jak narodziny Frankenstein'a.

http://www.youtube.com/watch?v=UXBdZu82-9A

Opublikowano

To serwer będzie działał czy nie?

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Serwer oFF do momentu rozwiązania problemu pewnego osobnika, który korzystał z niedozwolonych komend.

Boo: czyli prawie jak narodziny Frankenstein'a.

http://www.youtube.com/watch?v=UXBdZu82-9A

Opublikowano

Serwer b.fajny

Napisz co na start itp. bo ludzie tylko na to patrzą , poza tym GP wykasowany więc nawet nie zobaczą handlarzy

Opublikowano

No wiem ale kurwa po chuj w ogóle ktoś to włącza ? Łatwy serwer ale nie kurwa dzieci mają GM Mod'a i się cieszą i jeszcze ten GM Mod nic im nie da prawdę mówiąc. ^^

Opublikowano

Dzieci grac nie umieją to muszą, tępe dzieci bo sami eq nie mogą zrobić bo pewnie przegrywają każde pvp to muszą a i tak gówno i to da bo i tak będę przegrywać.

Opublikowano

ludziie ktos robi latwy server zeby wszystko miec eq itp a wy gm mode jeszcze wlaczacie ? po co wam ? -,- chcecie gm to wlaczcie tam gdzie jest hard paly walone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...