Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Moje Konto Jest Już Bezpieczne?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.Więc tak.Kupiłem od pewnego gracza ode mnie z serwera konto.wszystko odbyło sie bezproblemowo dostałem passy email itp.Napisał mi ten gracz zebym wszystko zmienił na swoje.więc zmienilem hasło, email na własne a z poprzedniego emaila (czyli nie mojego:P) pousuwałem wszystkie wiadomości "noreply" tzn. potwierdzenie zmiany emaila, powiadomienie o zmianie hasła itp. Czy konto ktore zakupilem jest juz bezpieczne?? nie musze sie obawiac ze za kila dni nie bede mial ani konta ani kasy?? prosze o szybka i jak najlepsza odpowiedz.dzieki z gory.

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Trochę chaotycznie napisane ;D Jak kupiłeś z emailem i pozmieniałeś wszystko to masz 80-100%, że zostanie. Jak kupiłeś bez maila masz 40-100%, że zostanie. Zobacz jego komentarze i może ktoś kiedyś kupował u niego z Twoich znajomych i wie czy oszukuje ? i to jego jedyne konto czy jedno z wielu sprzedawane ? Jaki jest powód sprzedaży ?

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

powod sprzedazy jest taki,ze on zrobil to konto dla kasy.wyexpil je w v2 swoim glownym.to chyba pierwsze konto ktore sellal.nie wiem zbytnio. Odpowie ktos na moje pytanie,ktos najlepiej doswiadczony w tych sprawach.?

Opublikowano

Na moje to to konto jest w 100% bezpieczne ja też ostatni handlowałem paroma kontami i wszystko ok jak pousówałeś te wiadomości norplay to powinno być ok.

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Opublikowano

na tym jego mailu zmieniłem hasło przypomnienie hasła,alternatywny mail i jeszcze podałem swój nr tel. Na który też można hasło odzyskać. Ten e-mail jest na googlach (gmail)

Opublikowano

Teraz możesz bezpiecznie grać tyle Ci powiem :)

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...