Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polonizacja Woltlab Burning Board.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dwa pytania odnośnie łatki spolszczającej do wbb.

1. Czy po kupieniu licencji na wersję 3 można pobrać od nich język polski?

2. Czy ma ktoś język polski dla Woltlab Burning Board w wersji lite i mógłby udostępnić?

Pozdrawiam, Asparte.

Opublikowano

1.Niewiadomo , np. dla mnie. //nie samemu musisz.

2.Musisz sam tłumaczyć niemasz wyboru .

Cytuje uzytkownika "Gaw3l"

To jest ukryta treść, proszę

Podziwiasz listę paczek językowych, potem kilkasz na przycisk edycji w tabeli Polish (pl) i tłumaczysz. Nikt Ci na tacy gotowego nie poda.

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Nie udostępniają, możesz kupić najnowszą wersje a te starsze możesz pobrać bezpłatnie legalnie - to jak by ktoś nie wiedział ^^

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Nie udostępniają, możesz kupić najnowszą wersje a te starsze możesz pobrać bezpłatnie legalnie - to jak by ktoś nie wiedział ^^

Czyli jeśli np. Najnowsza wersja to 3.10 to ja mogę za darmo używać 3.09 bez konsekwencji? Brzmi aż za dobrze.

Opublikowano

Nie Burning Board® Lite i Community Framework™ te są 4free

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Firma WoltLab GmbH nie posiada polskiej wersji. Polski support WBB niedawno negocjował z firmą, gdyż stworzone zostało spolszenie do wersji Lite (darmowej), ze skutkiem negatywnym. Więc spolszczenia nie dostaniesz nigdzie indziej jak na polskim supporcie WBB :)

@UP

Community Framework jest pakietem z Administrator Control Panel pod nazwą com.woltlab.wcf - pobrać go również można z serwera FTP WoltLab`a :)