Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fish Bot Nie Dziala Po Ostatnim Patchu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. caly czas uzywalem tego fishbota http://www.mpcforum.pl/topic/276605-dltutm2fish-by-erpel-304-fb-na-3-postaciach/ ale po ostatnim patchu tj. 24.02.2011 nie dziala wyskakuje bląd. Zainstalowałem więc od nowa wszystko pobralem jak trzeba i robie tak jak kiedyś (wszystko robie na 99% dobrze bo nie pierwszy raz instalowalem tego FB ) no i jak chce wlaczyc i klikam na obejscie od fish'a to wyskakuje bląd o nazwie "Nieprawidłowa wersja pliku pack/root.epk. Prosze zaktualizowac klienta gry przy pomocy patcher" no i jak wlaczam auto patcha wszystko sie pobiera no ale nadal wystepuje ten błąd. Dzieje mi sie to tylko jak odpalam przez obejscie od tego fisha bo jak odpalam przez aplikacje Metin2 to sie wlacza i przez inne obejscie tez co mam zrobic zeby ten fish mi dzialal bo jest dobry i mi zalezy na tym :) ???

Opublikowano

Ludzie fb nie działa po ostatniej aktualizacji i może dopiero za 2-3 tygodnie będzie to zależy jak ktoś szybko to rozszyfruję :)

Liczę na +

3c19de77570490e5m.jpg
Opublikowano

ciekawe za co + jak nie wiadomo czy to prawda u mnie w m1 koles wystawil 3 sklepiki cale od malzy (widac ze ma fisha) ale moga to byc malze np z przed tygodnia ale watpie ....

Opublikowano

Hmm. Ja też mam ten sam Problem, myślę ze to Wina Ostatniego Patcha który robili... To Potrwa długo zanim Ktoś to rozszyfruje <_<

Nic nie można zrobić.

Pozostaje tylko czekać... :unsure:

Mam nadzieje że to nie potrwa długo :)

59739437438825173634.png

SZACUNEK LUDZI ULICY!!!

ZBIERAM MINUSY

Opublikowano

GADACIE GLUPOTY JUZ GDZIES WYSZEDL FB BO WIDZIALEM NA WLASNE OCZY JUZ JAK W M! LOWIA BOTY NA TRAWIE.WIEC BEZ SCIEM ZE NIE DZIALA ;] Pozostaje czekac az ktos sie podzieli wiedza jak to odblokowac bo juz ludzie lowia widze

Opublikowano

Mam działającego fishbota !!! Jest dzien 28.02.2011. Jest to wersja angelbota (nie potrzeba injectora)

W paczce "proste.exe" jest juz wszystko tylko odpalasz link:

link http://www.mediafire.com/?aoka33se2o9v4dd

skanika niestety nie mam ale proszę pamiętać w tym jest INJECTOR ! każdy porządny antywirus wykryje WIRUSA !!!

Ale nie chcesz ? nie pobieraj ja Cię nie zmuszam :)

Okej jeszcze potrzebny jest fish.dll

link http://www.mediafire.com/?vbv0rqpr7ug49ux

T wszystko jak pobierzecie WYPAKOWAĆ DO WASZEGO METINA SPATCHOWANEGO I ZTORRENTOWANEGO

Następnie otworzyć przez plik proste.exe (radze wyłączyć antywira) :P

Pokaże nam się okienko metka i fishbota, logujemy się i ustawiacie fb według własnych potrzeb :)

Czasy wędek

+1 ---- 2850

+2 ---- 2800

+3 ---- 2750

+4 ---- 2650

+5 ---- 2650 lub 2900

+6 ---- 2650

+7 ---- 2650

+8 ---- 2600

+9 ---- 2600

BOT DELAY USTAWIC NA 4000 TO WAŻNE ŻEBY NIE PRZESTAWAŁ ŁOWIĆ !!!

Licze na + i subby (jeśli Wam działa) Jeśli nie działa DAWAĆ MINUSY !!!!!

Liczę miłych połowów :))))

Cześć

Jeśli potrzebujesz sygnatury/awatara, pisz do mnie :)

Podaj:

Wymiary:

Co ma być napisane:

Temat sygny/awatara:

Oczywiście wszystko za darmo.